Přejít na menu Přejít na obsah

HELLOWEEN se po velkém úspěchu vrací do Česka


Legendární německá power-metalová kapela HELLOWEEN se po velkém úspěchu na festivalu Benátská! vrací po novém roce opět do Česka a spolu s nimi dorazí švýcarská hardrock-metalová kapela GOTTHARD. Společně nenavštíví jen jedno koncertní místo, ale rovnou dvě: Prahu a Zlín! Jejich velký a velmi očekávaný koncert vypukne již za tři měsíce, 19. února ve Zlíně a 20. února v Praze.


Není tomu tak dlouho, co tato stálice hudební scény navštívila Českou republiku. Před pár měsíci navštívili již zmíněný festival Benátská!, kde na tiskové konferenci v rámci festivalu prozradili něco málo k plánům vzniku nové desky, ačkoliv tomu není dávno, kdy vyšla jejich patnáctá deska My God-Given Right a kterou nám počátkem příštího roku přijedou představit i do pražského Fóra Karlín a haly Euronics ve Zlíně.

„Opět se nám to povedlo: nové album šlape přesně tak, jak má a jak jsme chtěli. Uznání si proto zaslouží i náš producent Charlie Bauerfeind a výtvarník Martin Häusler, který se postaral o skvělý přebal. A nevyplácal na něj ani moc barev," říká o desce My God-Given Right zpěvák Andi Deris.
 

"Máte se rozhodně na co těšit, pumpkinheads, bude to skvělá show," uvedl Michael Weikath (kytara) na oficiálním Facebooku (Helloween - officiální facebooková stránka) kapely. Pokud si tuto energickou show, kterou doprovodí i CRIMES OF PASSION (UK), nechcete nechat ujít, nakupujte vstupenky již nyní.



Vstupenky si můžete 
zakoupit na www.mastersofrock.cz nebo v obvyklých předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro a TicketArt.

Facebookové stránky pořadatele: Masters of Rock
Webové stránky pořadatele: www.mastersofrock.cz

________________________________________________________________________

[HELLOWEEN: Benátská! 15']

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace