Přejít na menu Přejít na obsah

Hvězda hitu z Twilight ságy vystoupí v Praze. Přizve si i českou SuperStar Vlastu Horvátha

22. 4. 2017

Pearl Novinky

2. června k nám přijede britský zpěvák a písničkář Bobby Long, známý především díky své skladbě Let Me Sign z filmu Twilight Saga. Měl původně vystoupit v Olomouci, ale z technických důvodů musel být koncert přesunut do našeho hlavního města. Bobby Long zahraje v klubu Prostor Země.

Bobby Long je britský zpěvák a songwriter žijící v New Yorku. V Americe je již velkou hvězdou a posledních pár let se mu také daří v Evropě, především v Německu, kde vyprodává ty největší kluby. 2. června odehraje Bobby svůj jediný český koncert v Praze. Bobbymu Longovi se v minulých letech dostalo od diváků v ČR velmi srdečného přijetí, kdy zahrál 2x v Olomouci). Tentokrát do české metropole přijíždí při příležitosti evropského turné Renegade.

Bobby Long naživo, to je virtuózní hra na kytaru a poutavé vystoupení "staré duše" v těle mladého muže, který je hudebně velmi vyspělý. Bobby tak kráčí ve šlépějích svých idolů Leonarda Cohena a Boba Dylana a dokonce bravurně zvládá hudební styly jako blues, folk a country.

Zpěvák je specifický svým "kuřáckým hlasem", při jehož poslechu běhá mráz po zádech, a mnohdy zní jako opravdová americká folková legenda. Ve svých třiceti letech vydal již 3 řadová alba. Poslední z nich, Ode To Thinking, vyšlo loni. Největší věhlas po celém světě získal Bobby Long svým autorstvím písně Let Me Sign, která zazněla z úst Roberta Pattinsona v kasovním trháku Twilight Saga. Hollywoodská megastar Robert Pattinson je i v soukromém životě zpěvákovým dobrýmpřítelem.

Bobby Long odehrál svůj poslední koncert v Olomouci s českou SuperStar Vlastou Horváthem a nejinak tomu bude také 2. června v Praze. Vlasta předvede své akustické vystoupení s bratrem Radkem. Jako předskokan vystoupí také britský zpěvák Sam Bradley.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji v přes email ticketbooking@seznam.cz a v síti GoOut http://bit.ly/2o6cpHM. Cena vstupenek v předprodeji je 270,- Kč, na místě si návštěvníci připlatí 50,- Kč.

Line-up:
20:00 Sam Bradley (UK)
21:00 Vlasta Horváth
22:00 Bobby Long (NY)

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace