Přejít na menu Přejít na obsah

Již zítra: Kathy Kelly (Kelly Family) v Olomouci

17. 6. 2016

Pearl Novinky

Již zítra vystoupí v Olomouci Kathy Kelly, nejstarší z devítičlenné sourozenecké sestavy The Kelly Family. Kathy odehraje open-air koncert v atriu Základní školy Heyrovského.

Kathy Kelly se po odchodu z Kelly Family vydala na sólovou dráhu. Již zhruba patnáct let koncertuje na vlastní pěst, vydává desky a spolupracuje s různými dalšími umělci. Její repertoár zahrnuje vlivy, které provázely její život během bohaté rodinné cestovatelské historie: španělský folklór, irské a německé lidové písně, americké gospely, posledních pár let se intenzivněji věnuje opernímu zpěvu. Nezapomíná ale i na proslulé kellyovské hity. V České republice spolupracuje s Norbertem Peticzkým.

Kathy pobývá v České republice již od minulého víkendu. Vystoupila na soukromé akci ve Šternberku (British Party), během tohoto týdne zkoušela v Praze s Norbertem a jeho parťákem Honzou na olomoucké vystoupení. Dnes se do hanácké metropole přesunula za účelem autogramiády v OC Haná.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace