Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela DONAHA předvedla perfektní show, ATD zchladila dav a Rybičky svlékly své fanoušky


DONAHA:
Jak už název vypovídá, skupina mladých a sympatických zpěváků z Bruntálska, členů ambiciózní kapely Donaha předvedla v Liberci úžasnou show. Již v prvních minutách zapojila své fanoušky, kteří přišli v hojném počtu, do zpěvu a tance a pořádně jim rozproudila krev v těle, když nám představili své největší hity, mezi kterými se objevila písnička Nedostupná. Fanoušci a diváci ji mohli pravidelně slýchat na stanici Óčko TV, kde se i umístila v žebříčku. Po celou dobu koncertu se klukům dostávalo pozitivního ohlasu a největší odměny ve formě hlasitého potlesku se jim dostalo při písničce Zpověď. Co se týče samotného playlistu, k největším fanouškovským “akrobaciím” a kousků došlo během 4-té písničky playlistu - Nedostupná. Během písničky Noční pouť se ale pop-punková kapela otočila o 180°, protože svou písničku doprovázeli ve stylu freestyle rap. Dále nechyběly písničky: P.A.N.I.C, Jacob Fish, Ztrácíš a Ta Pravá. Na svém vystoupení se rozloučili Příběhem z křídel. Kluci oslovili především fanoušky opačného pohlaví svým vzhledem, bohatou choreografií a smyslem pro humor.

ATD
Benešovská kapela ATD vznikla v roce 2007. Sestava se několikrát změnila, ale v této formaci, ve které jsme je mohli vidět v BUNKRu hrají již od roku 2008. Po řadě úspěšných koncertů vydali úspěšné debutové album s názvem MOŽNÁ a nyní jezdí kluci společně s Rybičkama 48, kterým s již zmíněnou kapelou DONAHA dělají předkapelu na jejich “Léto v peychi tour” 2015. Skupina ATD si vedla na pódiu víceméně podobně jako Donaha, ale na rozdíl své fanoušky nerozpálili, nýbrž zchladili - když frontman teplem znavené fanoušky v prvních několika řadách polil vodou z vychlazených PET lahví. Fanoušci tento “ledový déšť”, který jim opět dodal energii ve vydýchaném prostoru, ocenili a opět se dali do tance. V playlistu nechyběly singly jako Na i v ní, Bejby nebo Bude to fajn. Představili nám mimo jiné i cover od Twisted sister - We are not gonna take it.

Rybičky 48
Krátce před jedenáctou hodinou večerní udeřil ten správný čas, na který většina návštěvníků libereckého klubu BUNKR čekala - přišla totiž na scénu headlinerová kapela Rybičky 48. Jak jsem už psala, v klubu bylo takové vedro, že se i sám frontman kapely Kuba Ryba svlékl do trenek a po polovině koncertu shodil i tričko, což fanynky uvítaly a Kubu v jeho gestu následovaly. Rybičky na svůj tour vzali i dva hosty, a to Pekaře a Jimmyho Vošousta, kteří je během jedné z hraných písniček doprovázeli. Následně dali prostor Pekařovi, který předvedl svůj singl Tančím. Fanoušci jásali u každého jejich hitu a Rybičky nám zahráli samozřejmě singly hitparád Zamilovaný, Sexuální akrobat, Léto a další. "Kdo nebude pařit s náma, paří proti nám!" zvolal Kuba Ryba na konci samotného a velmi očekávaného  koncertu a odporoučel se na bar přesně tak, jak slíbil (viz článek. „Po koncertě se s fanoušky srazíme na baru,“ slibují Rybičky 48 před koncertem v Liberci). Léto v peytchi tour se v libereckém Bunkru rozhodně vydařilo a fanoušci, kteří navštíví další z následujích koncertů, se mají rozhodně na co těšit. 

 

Další termíny koncertů:

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace