Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela Minami před nedávnem vydala videoklip k nové písni Spolu cizí


Mladá pop rocková kapela Minami vyniká svými chytlavými melodiemi a povedenými texty a postupně si získává širší okruh posluchačů všech věkových kategorií. Před nedávnem se kluci pochlubili novým videoklipem ke skladbě Spolu cizí, která se ze dne na den díky své sledovanosti stala jejich nejúspěšnějším kouskem.

Videoklip pojednává o znovuzrození lásky a zahrála si v něm rodina jednoho z nejuznávanějších bubeníků ČR Josefa Cigánka, který doprovázel třeba Karla Gotta, Lucii Bílou, kapelu Walda Gang, Pala Haberu nebo Michala Davida. Natáčelo se na jižní Moravě na krásné Pálavě a v zámečku La Veneria ve Valticích. I když samotná kapela ve videoklipu nehraje, byli všichni členové na natáčení přítomni. "Zajímavé je, že i když jsme natáčeli na Pálavě, během práce jsme si nedali ani kapku vína, což by možná bylo efektivní a všichni jsme mohli být o mnoho kreativnější. I přesto však natáčení uběhlo rychle a po práci jsme jihomoravskému moku zkrátka neodolali a zapíjelo se do pozdních hodin," prozradil Petr Danyi z kapely Minami.  

Kapela momentálně pracuje na novém videoklipu, který vyjde ještě v letošním roce a v příští sezóně chystá novou pódiovou show v rámci letních akcí.

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv Minami

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace