Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela Minami se na unikátním koncertě spojí s legendárním Premierem


Už 20. listopadu od 20:00 hodin vystoupí v prostějovském The 27 Music Baru mladá kapela Minami ve spojení s matadory české hudební scény, kapelou Premier. Toto jedinečné hudební spojení nabídne prostějovskému publiku nálož kvalitní rockové hudby.

Čtyřčlenná kapela Minami vznikla teprve v roce 2016, ale od té doby se klukům povedlo vydat několik úspěšných songů, které se linuly z éteru český rádií, předskakovali největším československým hvězdám a mají za sebou nespočet koncetů a účinkování na festivalech. Právem se tak stali jednou z nejobsazovanějších kapel v Olomouckém kraji. V dubnu vydali videoklip k písni Hlava se mi točí, který má především úspěch u mužského publika. Zahrála si v něm totiž krásná Noemi, která v klipu předvedla své dokonalé svůdné křivky.

 

Druhým účinkujícím na jediněčném večeru bude legendární kapela Premier. Není snad člověk, který by neznal píseň Hrobař, která v 90. letech válcovala československé hitparády a stala se jedním z největších hitů zlatých devadesátek. Premieři nedávno vydali nové album Svět jedniček a nul s klipem k nejnovější písni V unisonu a těší se stále velkému zájmu publika.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v síti TicketLive za 120,- Kč a momentálně mizí raketovou rychlostí.

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv Minami, archiv Premier

Kapela Premier

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace