Přejít na menu Přejít na obsah

Kapela zakázanÝovoce vypustila novinku Horký maliny a připravuje speciální 1000. koncert


Jedna z nejposlouchanějších punk-rockových českých stálic zakázanÝovoce přichází s novým singlem a také videoklipem. Píseň má název Horký maliny a hlavní role v klipu ztvárnili herec Matouš Ruml a zpěvačka Alžběta Kolečkářová. V klipu se představil už také kytarista a zakládající člen kapely Štěpán Soukup, který se po pauze vrací do kapely. Ve staronové sestavě zakázanÝovoce aktuálně připravuje svůj 1000. koncert. 

Punk-rockoví matadoři zakázanÝovoce letos v létě oslaví své 18. narozeniny a kromě oslav své „dospělosti“ připravují 1000. koncert kapely. Ten se uskuteční 7. května na pražské letní scéně v Gauči na Výstavišti. Kapela pro tuto příležitost připravuje speciální playlist s hosty a přislíbila, že to bude nejdelší set v její koncertní historii. Playlist bude obsahovat také autorské skladby Štěpána Soukupa, který se po dlouhých čtyřech letech ze sólové dráhy připojil opět ke kapele jako plnohodnotný člen. Jeho nejznámější píseň Alkoholka nedávno překročila na YouTube sedm milionů zhlédnutí. Program obohatí například i jeho skladba Nevěrná, ke které natočil úspěšný klip s herečkou a zpěvačkou Evou Burešovou. 

 
 
 

Hosty koncertu budou spřízněné kapely Curlies, Wotazník a Covers For Lovers, kteří nedávno vydali nový singl „Nepřítel jsme my!“. Singlem kapela signalizuje návrat do punk-rockových vod a přestavila také nové členy. Svým dominantním melodickým punk-rockem celý jubilejní večer odstartují lehce po 17. hodině. 

Kapela zakázanÝovoce před několika dny vypustila nový videoklip s názvem Horký maliny. Děj klipu se odehrává v jedné z historických cukráren v centru Prahy – v cukrárně Myšák a v hlavních rolích se představili herec Matouš Ruml a zpěvačka Alžběta Kolečkářová. Matouše si mohou televizní diváci pamatovat jako Lexu ze známého seriálu Comeback. Na kontě má ale už i několik celovečerních filmů a také angažmá v předních českých divadlech. Zamilovanou dvojici v klipu doplnila zpěvačka a finalistka druhé řady soutěže SuperStar Alžběta Kolečkářová, která nedávno vypustila svůj nový videoklip Neřízená střela a chystá se na koncertní sezónu se svojí kapelou. Píseň Horký maliny, stejně jako spousty dalších hitů a evergreenů kapely, bude součástí nabitého playlistu. 

Vstupenky na jubilejní 1000. koncert kapely zakázanÝovoce jsou k dostání ZDE.
 

Text: Milan Papežík, zakázanÝovoce
Foto: Archiv zakázanÝovoce

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace