Přejít na menu Přejít na obsah

Kathy Kelly: již tento měsíc v Praze

4. 2. 2015

Pearl Novinky

Po dvou odkladech víme datum a místo již déle avizovaného koncertu Kathy Kelly v Praze: 21. 2. 2015 v 19:30 v sále Hotelu Svornost v Praze-Počernicích. Koncert pořádá jako obvykle team kellys.wbs.cz. Vstupenky jsou k dostání na eventim.cz či u pořadatele na ticketbooking@seznam.cz. Vstupenky zakoupené na minulé termíny nadále platí!

Někdejší členka Kelly Family Kathy Kelly připravila pro tento koncert speciální program nazvaný Opera Meets Gospel. V první části koncertu představí operní repertoár (Beethoven: Fidelio) společně se svým učitelem zpěvu Erwinem Stephanem a jeho ansámblem. Druhá část programu bude vypadat tak, jak Kathy známe posledních pár let: spirituály, gospely, irské, španělské a německé lidové písně, kellyovské hity i její autorská sólová tvorba.

Hostem koncertu bude Norbert Peticzky, který se objevil v pěvecké soutěži Hlas ČeskoSlovenska. Peticzky uvádí, že ke zpěvu a hře na kytaru ho před lety přivedla právě kellyovská hudba.

 

Průřez koncertním programem Kathy Kelly: Pucciniho árie, vlastní autorská tvorba (Te Quiero Y No Me Dejes) i německá verze písně You Sleep With Angels od Brendana Keeleyho - Du schläfst bei Engeln

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace