Přejít na menu Přejít na obsah

Kelly Family jedou dál: nová deska a klip + tři koncerty v místě svého průlomu

27. 1. 2017

Pearl Novinky

Již v listopadu ohlásili členové legendární sourozenecké skupiny The Kelly Family, že se v roce 2017 opět spojí pro tři koncerty v neméně legendární Westfalenhalle v Dortmundu, odkud v roce 1994 odstartovalo jejich období největší slávy. Nyní Kellyovi přicházejí s pokračováním společné práce: natáčejí album a chystají i videoklip.

"Ahoj všichni, po tolika letech jsme konečně zase společně ve studiu a nahráváme společně nové album. Když se ty tři květnové koncerty v dortmundské Westfalenhalle tak rychle vyprodaly, úplně nás to dostalo. Až v tu chvíli jsme konečně doopravdy pochopili, jak důležité pro spoustu lidí je, abychom opět hráli spolu. Teď jsme ve studiu – a přesně tak činíme. Je úžasný pocit zase spolu hrát a zpívat staré písničky, máme z toho husí kůži! Na desce We Got Love vás čeká spousta našich největších hitů, které jsme nahráli s láskou znovu a které zní velmi svěže. Dále tam budou skvělé nové písničky a také pár překvapení. Ale teď ještě nebudeme moc prozrazovat a vrátíme se zase k nahrávání. Děkujeme vám za dosavadní obrovský ohlas a těšíme se na vás."

Foto: The Kelly Family, facebook.com/KellyFamilyOfficial

Deska vyjde 17. března ve třech verzích - klasické se 14 písněmi, deluxe s 19 písněmi a Fan Edition Ltd. O té se zatím přesně neví, jak bude vypadat, jisté však je, že skalní fanoušci sáhnou právě po ní. Již nyní je možno si desku předobjednat na amazon.com - a již nyní vede hitparádu prodejnosti. To udivilo a příjemně překvapilo i samotné Kellyovy, kteří se k tomu na sociální síti hned začali vyjadřovat a děkovat fanouškům.

Klip se bude natáčet příští týden v Berlíně a objeví se v něm i komparzisté oblečení v dobových oděvech ze 40., 50., 60. a 70. let. Kellyovi vyzvali fanoušky, aby zasílali své fotografie v tomto oblečení - komparzisté budou totiž přímo z řad příznivců, režisér vybere 200 těch, kterým se ducha doby podařilo vystihnout nejlépe.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace