Přejít na menu Přejít na obsah

Koněšínskej bigbít: neobyčejný festival v prostředí Leteckého muzea

19. 7. 2017

Pearl Novinky

3. srpna startuje první ročník festivalu Koněšínskej bigbít. Koná se v neobvyklém, ale o to zajímavějším prostředí Leteckého muzea v Koněšíně na Vysočině, v areálu Radarka. Na festivalu nenajdete "profláklá" jména, která vystupují všude okolo, naopak si můžete vyslechnout produkci některých part, na které v létě jen tak někde nenarazíte.

Jednotlivé festivalové dny bude zahajovat a ukončovat DJ Alesh s programem složeným z oldies i novějších hitů. V odpoledních hodinách začne vlastní hudební program, který zahrne známá jména jako Hudba Praha či Babalet, představí se ale i kapely s vtipnými názvy jako Rotující kedluben nebo Fkletzi.

Vstupenky jsou k dispozici již nyní v sítích Ticketstream, SMS Ticket a Goout a také v prodejních místech - Hospůdka na Kopci Koněšín, Letecké muzeum Koněšín, Hudební nástroje Mijovič, Třebíč. V ceně vstupenky je prohlídka Leteckého muzea Koněšín.

Občerstvení zajišťuje Hospůdka Na Kopci Koněšín - stánky se sladkostmi i teplou kuchyní, pivo, limo atd.

Událost na Facebooku: www.facebook.com/events/446342665724503

konesinskejbigbit.pageride.cz
www.letecke-muzeum.cz

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace