Přejít na menu Přejít na obsah

Korn a Gojira: silná americko-francouzská dvojka příští rok v Praze

11. 11. 2019

Pearl Novinky

Do Prahy míří příští rok jedna z kapel, která před lety formovala subžánr zvaný nu-metal - Korn. A bude to velké, jako jsme od těchto pánů zvyklí. V Praze představí novou desku The Nothing a do role speciálního hosta pasovali francouzskou Gojiru.

The Nothing: Pádný důvod, proč vystrčit dredy a nástroje zpoza Atlantiku
Korn již pár let hrají zase v sestavě Jonathan Davis (zpěv), James "Munky" Shaffer (kytara), Brian "Head" Welch (kytara), Reginald "Fieldy" Arvizu (baskytara) a Ray Luzier (bicí) a do České republiky se vracejí po třech letech. V Praze vystoupí 30. května 2020 v Tipsport Areně. Pádným důvodem, proč vystrčit dredy a nástroje zpoza Atlantiku, je nové album nazvané The Nothing. Albu se dostalo příznivého přijetí od fanoušků i kritiky. Do desky je však vepsána největší bolest v životě zpěváka Jonathana Davise - loni mu zemřela milovaná žena Deven.

Na speciálního hosta se fanoušci budou těšit jako na hlavní hvězdy
Potěšující je také výběr speciálního hosta, na kterého se mnozí metaloví fanoušci budou těšit přinejmenším jako na hlavní hvězdy. Spolu s Korn přijede totiž vlajková loď francouzského metalu Gojira, kterou čeští fanoušci mohou znát z vystoupení na festivalu Brutal Assault. Stále ještě aktuální deska Magma vyšla před dvěma lety.

Vstupenky budou k dispozici od pátku 15. listopadu od 9:00.   

Text: Sylva Kaplanová

Foto: Brian Ziff

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace