Přejít na menu Přejít na obsah

Kosheen dobyli Ostravu: Kapela roztančila i poslední sloup, který v hale stál

1. 3. 2020

Pearl Novinky

Britská legenda taneční hudby Kosheen se koncem února po pěti letech vydala na české miniturné a my jsme u toho nemohli chybět. Reportéři Hudební scény vyjeli do Ostravy, kde se show Kosheen konala v tamní Bonver areně.

Plno bylo, prostor na tancování ale také
Na to, že Kosheen v čele se zpěvačkou Sian Evans odehráli v ČR celkem pět koncertů, přišlo do ostravské haly docela slušné množství diváků. I když hala nebyla zaplněna zcela, pořadatelé jejím výběrem vytvořili báječnou atmosféru. Diváci si tak mohli skvěle zatancovat s dostatečným prostorem kolem sebe.

Hity z přelomu tisíciletí
Krátce po půl deváté to vypuklo. Fanoušci si mohli naplno užít hity, které na nás na přelomu tisíciletí chrlily snad všechny kluby a rádia. Koncert odstartoval skladbou Damage, zazněly také nestárnoucí songy jako Resist, Wasting My Time, Hungry, Hide U, Empty Skies, (Slip & Slide) Suicide.

Při Catch nezůstal klidný už opravdu nikdo
Charismatická Sian Evans byla ve skvělé náladě a publiku několikrát pokorně děkovala za obrovskou přízeň, kterou i po dlouhých dvaceti letech ke kapele chovají. Jak se dalo předpokládat, Kosheen se rozloučili svou snad největší hitovkou Catch. Při tomto songu nezůstal klidný už opravdu nikdo - a dá se říct, že kapela roztančila i poslední sloup, který v hale stál.

Hudební scéna Vám z tohoto skvělého koncertu přináší malý fotoreport.

Text a foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace