Přejít na menu Přejít na obsah

Kryštof vyprodal jarní klubové Srdcebeat Tour za 24 hodin


"Moc děkujeme fanouškům za obrovský zájem o naše jarní klubové turné. Pokud se dobře pamatuji, posledně fanoušci vyprodali klubové turné za pár dnů. Mysleli jsme, že i tentokrát to bude obdobné, ale to, co se strhlo, jsme nečekali. Některá místa padla dokonce za pár minut. Je to pro nás zavazující pocta," uvedl zpěvák Richard Krajčo.

Srdcebeat Club Tour vypukne 24. února v táborském Palcátu a skončí na konci března v Ústí nad Labem. Kryštof zavítá do celkem čtrnácti měst včetně několika krajských měst, jako jsou Olomouc či Zlín, kde bude hrát ve větších sálech.

"Klubové koncerty milujeme a asi bychom mohli v každém z měst strávit týden, ale rozhodli jsme se zahrát jen jednou a nepřidávat další vystoupení. Přijdou totiž ještě Kryštof Kempy a pár podzimních klubovek. Předprodej na náš festival začne již v prosinci, takže to je pro fanoušky další šance sehnat na nás lístky," podotkl Krajčo.

Jako host se na jarním klubovém turné Kryštof představí nadějné uskupení Ezyway. V čele poprockové kapely s nádechem funky, která debutovala albem Maloobchodník, stojí zpěvák Ezy Hýbl.

Kryštof chce na jarní klubové turné přenést řadu prvků z toho halového, podobně jako tomu bylo v období Inzerátu. Fanoušci se mohou těšit na projekce, nový design scény i některé speciální efekty. "Ale je snad pochopitelné, že v klubech létat nebudu," usmívá se Krajčo.

Všechny koncerty nedávno skončeného halového Kryštof Srdcebeat Tour byly vyprodané, včetně dvakrát až po střechu naplněné pražské O2 Areny, kam pokaždé přišlo 17 tisíc fanoušků. Kryštof nabídl dvouhodinovou energickou show plnou barev, vizuálních efektů včetně Krajčova létání a samozřejmě řadu svých hitů. Sklidil nadšené reakce jak fanoušků, tak kritiky.

 

Kryštof Srdcebeat Club Tour 2016
24.2. Tábor, Palcát
26.2. Příbram, sportovní hala
27.2 Stříbro, kulturní dům
1.3. Jeseník, Pentagon
2.3. Kolín, Městský společenský dům
3.3 Havlíčkův Brod, KD Ostrov
15.3. Olomouc, hala UPOL
17.3. Frýdek-Místek, hala Polárka
18.3. Zlín, Masters of Rock café
23.3 Kladno, KD Sítná
24.3. Jablonec, Eurocentrum
26.3. Trutnov, UFFO
29.3. Mladá Boleslav, kulturní dům
30.3. Ústí nad Labem, kulturní středisko

www.krystof.net - www.facebook.com/skupinakrystof
Kontakt pro média: press.krystof@gmail.com

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace