Přejít na menu Přejít na obsah

Kryštof vyprodali jeden stadion, přidávají druhý o den později

1. 2. 2017

Pearl Novinky

Kapela Kryštof překvapivě přidává ještě jeden stadionový koncert v září tohoto roku. Přidaný koncert se uskuteční v neděli 17. září 2017, a to na fotbalovém stadionu Evžena Rošického v Praze na Strahově, stejně jako první koncert konaný o den dříve. Frontman Richard Krajčo se k tomu dnes na sociální síti vyjádřil těmito slovy:

"Drazí kamarádi, piráti, přátelé, kempaři, srdcaři... přemluvili mě :-)
Ale přesvědčil mě i zahlcený mail - přes 3000 žádostí o lístky - že jste to nestihli. A kluci říkali: Rišo tak kdy jindy, když ne teď?
A já jim dal za pravdu. Zkusíme to a snad potěšíme další z vás... tak tedy o den později, v neděli 17.9. se můžete taky těšit - Rošičák podruhé. Předprodej začne na Valentýna :-) A nezapomeňte, že tribuny mají pouze 13 tisíc míst :-))))))))))))
A rovnou vám prozradíme ty, kteří zahrají před námi - budou to Hodiny, Sebastian a Jelen :-) Hosty samotného koncertu budeme tajit až do 16.9. ať se máte taky na co těšit :-) 
Taaaaaakže je to oficiální. 
Druhý Rošičák v prodeji od 14.2. na Ticketstreamu a Goout a prosím vás - třetí už opravdu nepřidáme :-))))"

Kryštof zároveň prozradili, že při příležitosti tohoto koncertu vyjde i jejich druhé "best of" album s názvem "25". Kapela totiž těmito koncerty bude také slavit čtvrtstoletí existence a naplní slib, který dal frontman ostatním po založení: dotáhnout to jednou až na fotbalový stadion. Na albu budou nejznámější písně Kryštof s převahou těch, které vyšly až po prvním výběru s názvem Poločas, a také čtyři nové skladby, které kapela dokončila teprve nedávno. Jak už se stalo zvykem, Kryštof na nich pracují s americkými i českými producenty. Tři mají být v rychlejším tempu, jedna pomalejší.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace