Přejít na menu Přejít na obsah

Kryštof zahájil vyprodané klubové Srdcebeat Tour


"Úvodní koncerty v Táboře, Příbrami a Stříbře byly skvělé, moc jsme si to užili, fanoušci byli úžasní. Snad se nám je podařilo některými novými prvky v naší show překvapit," říká zpěvák Richard Krajčo.

Kryštof s sebou veze velkou LED stěnu, na níž jsou během celého koncertu k vidění různé projekce. Nechybí konfety, stadium shoty či malé pódium u zvukařského pultu, kde se odehrává část show.

Křepčící sly si užily setlist čítající celkem 25 písní. "Základem je samozřejmě aktuální album Srdcebeat a předchozí Inzerát, ale v rámci osvěžení playlistu jsme vytáhli i několik starších skladeb, kterou jsme už dlouho nehráli, třeba Nasavač," podotýká Krajčo.

Celé klubové turné k albu Srdcebeat je beznadějně vyprodáno. "Posledně fanoušci vyprodali klubové turné za pár dnů. Mysleli jsme, že i tentokrát to bude obdobné, ale to, co se strhlo, jsme nečekali. Některá místa padla dokonce za pár minut. Je to pro nás zavazující pocta," podotýká Krajčo.

Jako host se na jarním klubovém turné Kryštof představuje nadějné uskupení Ezyway. V čele poprockové kapely s nádechem funky, která debutovala albem Maloobchodník, stojí zpěvák Ezy Hýbl.

V den startu turné se Kryštof také dozvěděl, že posbíral nejvíc nominací na hudební ceny Anděl. Šanci má v kategoriích kapela, album, skladba a zpěvák. "Musíme přiznat, že máme radost. Jen v kategorii skladba roku máme rovnou dvě želízka v ohni, takže to dopadne stejně jako před dvěma lety, kdy se nám to taky povedlo - hlasy se rozmělní a odejdem s prázdnou?" reagovala kapela na svém facebookovém profilu a zároveň popřála režisérce Karin Babinské k nominaci za nejlepší klip díky videu Ty a já.

Klubové turné vyvrcholí na konci března v Ústí nad Labem. "Klubové koncerty milujeme a asi bychom mohli v každém z měst strávit týden, ale rozhodli jsme se zahrát jen jednou a nepřidávat další vystoupení. Přijdou totiž ještě Kryštof Kempy, které už jsou také vyprodané, předtím se objevíme na několika festivalech a na podzim plánujeme pár dalších klubovek," vypočítává Krajčo.

Všechny koncerty podzimního halového Kryštof Srdcebeat Tour byly vyprodané, včetně dvakrát až po střechu naplněné pražské O2 Areny, kam pokaždé přišlo 17 tisíc fanoušků. Kryštof nabídl dvouhodinovou energickou show plnou barev, vizuálních efektů včetně Krajčova létání a samozřejmě řadu svých hitů. Sklidil nadšené reakce jak fanoušků, tak kritiky. Atmosféru halového turné připomíná koncertní klip k písni Tak pojď hledat břeh.

 

Kryštof Srdcebeat Club Tour 2016

24.2. Tábor, Palcát

26.2. Příbram, sportovní hala

27.2 Stříbro, kulturní dům

1.3. Jeseník, Pentagon

2.3. Kolín, Městský společenský dům

3.3 Havlíčkův Brod, KD Ostrov

15.3. Olomouc, hala UPOL

17.3. Frýdek-Místek, hala Polárka

18.3. Zlín, Masters of Rock café

23.3 Kladno, KD Sítná

24.3. Jablonec, Eurocentrum

26.3. Trutnov, UFFO

29.3. Mladá Boleslav, kulturní dům

30.3. Ústí nad Labem, kulturní středisko

 
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace