Přejít na menu Přejít na obsah

Legenda české pop music Michal David vystoupí v Olomouci, a to zcela zdarma


Léto pomalu končí, avšak díky hezkému počasí jsme se s ním ještě zcela nerozloučili. A ve FunParku u olomoucké Šantovky se stále něco děje. V pátek 17. září nás čeká další skvělá akce - mini BeerFest. A jak program napovídá, až tak mini rozhodně nebude!

Od 16:00 hodin se mohou Olomoučané těšit na vystoupení legendárního showmana Michala Davida a na jeho hity jako Nonstop, Decibely lásky, Colu, pijeme colu, My máme prima rodiče, Ruská Máša nebo Poupata. A kde je možné sehnat vstupenky? Nikde! Vstup na celou akci bude zcela zdarma, a tak návštěvníky určitě potěší rozmanitý výběr piv z lokálních pivovarů, míchané drinky a skvělé pochutiny z udírny a grilu, kdy díky pár ušetřeným stovkám za vstupné mohou sáhnout trochu hlouběji do kapsy a užít si tak poslední slunné dny. A kde je Michal David, tam není o báječnou party nouze, to ví celá naše republika už několik dekád.

Michalem Davidem však páteční program nekončí a od 19:00 bude program pokračovat "v duchu legend". Vystoupí totiž kapela Legendy se vrací. Ta představí světové hity, které znají snad všechny generace.

V sobotu program pokračuje vystoupením olomoucké rockové kapely Tak co?.
Tak co? Přijdete?

Text: Milan Papežík
Foto: archiv Michala Davida, archiv Legendy se vrací

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace