Přejít na menu Přejít na obsah

LEMMY, zakladatel a frontman metalové legendy Motörhead zemřel dnes ve věku 70 let. Fanoušci připravili výzvu


Přátelé, projíždí mi mráz po zádech, mám husí kůži a... je mi ouzko.. Je mi ouzko z toho všeho, co jsem se před pár okamžiky dozvěděla.. Lemmy Kilmister, (nejen) českými hudebníky nazýván též jako BŮH, zakládající člen a frontman té největší metalové LEGENDY vůbec - Official Motörhead zemřel ve věku 70 let..

"Neexistuje žádný jednoduchý způsob, jak to říct ... náš mocný, vznešený přítel Lemmy dnes zemřel po krátkém boji s extrémně agresivní rakovinou. O své nemoci se dozvěděl 26. prosince. Nemůžeme ten šok a smutek vyjádřit, pro to nejsou slova. Řekneme více v nejbližších dnech, ale teď, prosím ... pusťte si Motorhead nahlas, pustěte si Lemmyho hudbu nahlas. Sdílejte příběhy. Oslavte všechno, co tento krásný a úžasný člověk oslavil tak zářivě sám. Přesně tohle by on totiž chtěl. Ian "Lemmy" Kilmister, 1945 -2015" Motorhead
Zpráva o jeho smrti byla poprvé prohlášena Eddie Trunkem, který byl dlouholetým přítelem Lemmyho. Tuto smutnou zprávu bohužel potvrdil i Lemmyho velmi blízký kamarád Ozzy Osbourne, frontman Black Sabbath..


 
Jak už Ozzy na svém Twitteru uvedl: "Byl jsi bojovník a veliká legenda. Uvidíme se na druhé straně."
LEMMY, DÍVÁME SE VZHŮRU! BYL JSTE BŮH!
 
Fanoušci Lemmyho nyní na sociálních sítích vyvěšují fotografie, kde stojí "see you on the other side, Lemmy", fanouškovo jméno a země, odkud fanoušek pochází..

Koncerty, které byly naplánovány pro rok 2016 (tedy i koncerty v ČR) se ruší.
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace