Přejít na menu Přejít na obsah

Liam Gallagher vyzývá bratra Noela, aby obnovili Oasis na jeden koncert

1. 4. 2020

Pearl Novinky

Britský muzikant Liam Gallagher, někdejší zpěvák Oasis, by rád obnovil kapelu, kterou v devadesátých letech proslavil společně s bratrem Noelem. Na Twitteru bratra veřejně vyzval, aby tak učinili aspoň jednorázově pro charitu, až skončí současná koronavirová situace. 

"Poslouchej, teď vážně. Spousta lidí si myslí, že jsem hajzl, a já jsem - dobře vypadající hajzl. Ale až tohle skončí, dejme Oasis zase dohromady pro jednorázový koncert, pro charitu. No tak, Noeli. Pak se zase můžeme vrátit k našim úžasným sólovým kariérám," napsal Liam na Twitteru. Vyslyší Noel jeho přání? Kdo ví. Byla by to každopádně velká událost pro světovou hudební scénu i pro fanoušky.

Neohlížej se v hněvu
Oasis byli jednou ze zásadních skupin zejména druhé poloviny 90. let, kdy bodovali s hity jako Wonderwall, Don't Look Back In Anger, Champagne Supernova či D'You Know Wat I Mean? a výrazně promluvili do podoby britské populární hudby tehdejší doby i let následujících. Kytarová, tzv. britpopová skupina, která se objevila na scéně uprostřed nadvlády taneční a elektronické hudby, ovlivnila spoustu dalších následovníků. Kapelu později ale rozklížily problematické vztahy mezi oběma jejími zakladateli a lídry, bratry Gallagherovými.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace