Přejít na menu Přejít na obsah

Martin Šafařík vystoupí po dvouleté pauze ve svém rodném Uničově s vánočním programem


Zpěvák a finalista SuperStar Martin Šafařík byl zvyklý každoročně vyprodávat uničovskou Koncertní síň v rámci jeho Vánočního koncertu. Před dvěma lety mu však jeho plány zhatil covid a ne jinak tomu bylo i loni. 20. prosince se však opět setká nejen se svým obecenstvem, ale přivítá na pódiu, jak už tomu bývá zvykem, vzácné hosty.

Poslední tradiční Vánoční koncert se odehrál v komorních prostorech Koncertní síně v roce 2019 a speciálním hostem byl vítěz soutěže Česko hledá SuperStar Vlasta Horváth. Jednalo se tak o velkou symboliku, neboť Vlasta byl také kmotrem Martinova debutového alba Kolem nás. Martin, kterého všichni znají pod pseudonymem Šafa, si po minulém vyprodaném koncertě opět připravil pestrý program plný vánočních písní ve speciálních aranžích doplněný o své hudební hosty. Jedním z nich bude fantastická zpěvačka a herečka Moravského divadla Olomouc Natálie Tichánková, která svou energičností a profesionálním uměleckým projevem vždy nadchne všechny přítomné. Dalším z hostů bude Martinova žačka Natálie Mánková nebo kolegové z kapely Filip Lorenc, Jiří Kráčmar a Roman Mlynář. Koncert proběhne 4 dny před Vánoci, tedy 20. prosince od 19:00 v tradiční lokaci - v Koncertní síni Uničov.

Vstupenky jsou v předprodeji online ZDE nebo v Městském inromačním centru Uničov za 220,- Kč. Zbylé vstupenky budou v prodeji na místě za 250,- Kč.


Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík, Archiv Martina Šafaříka

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace