Přejít na menu Přejít na obsah

Martin Šafařík zveřejní nový klip a pokřtí desku

19. 8. 2016

Pearl Novinky

Martin Šafařík vydává 31. 8. své debutové album, které ponese název Kolem nás. K písni Friends se o víkendu natáčel v Martinově domovském kraji i klip. Ve Wake Parku na přírodním koupališti Náklo u Olomouce se i přes nepřízeň počasí rozjela pořádná párty. Na výsledný videoklip se můžete podívat začátkem září na Martinově oficiálním YouTube kanálu.

Na 20. 9. se pak chystá křest alba, který se bude konat v pražském Alibi – Cocktail & Music Baru v Žitné ulici. Pozvání přijali Martinovi kolegové-finalisté SuperStar, objeví se i mnohé jiné známé osobnosti hudební branže. Součástí křtu bude malý akustický koncert, dle kterého bude možné udělat si představu o tom, jaké jsou Martinovy písničky z nového CD.

Oficiální FB událost – křest nového CD

Kromě toho se Martin věnuje i přípravám na řadu koncertů s kapelou v rámci vánočních trhů po celé ČR. Ještě předtím, v říjnu, však proběhne turné po základních školách v Olomouckém kraji. Turné bude provázet pěvecká soutěž – každá škola vyšle jednoho žáka, jenž vystoupí s písní dle vlastního výběru. Na Martinově oficiálním facebookovém profilu pak fanoušci odhlasují celkového vítěze, který získá exkluzivní smlouvu pro natočení duetu s Martinem ve studiu.

Foto (3): Milan Papežík, mpproduction.wbs.cz

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace