Přejít na menu Přejít na obsah

Masters Of Rock 2015: Nightwish, Within Temptation, Sonata Arctica i Black Label Society

23. 6. 2015

Pearl Novinky

Milovníky tvrdších hudebních stylů potřinácté přiláká do Vizovic Masters Of Rock. V areálu likérky Rudolf Jelinek tak bude ve dnech 9.-12. 7. tradičně „černo“  – nikoli však nad ním, počasí snad bude přát.

Na hlavní RONNIE JAMES DIO STAGE zahrají v pátek např. Xandria, Free Fall, Kamelot či Within Temptation, v pátek Turbo, Dog Eat Dog a Black Label Society v čele se Zakkem Wyldem, v sobotu Powerwolf, novodobí „hippiesáci“ Blues Pills, domácí legendy Arakain, stále populárnější Dymytry a konečně také The Exploited, v neděli ukončí festival silné trio kapel Sonata Arctica, Gamma Ray, Nightwish.

ALFEDUS MUSIC STAGE může být brána jako „vedlejší scéna“, ale rozhodně má také co nabídnout. Jen dva příklady za všechny – divokou muziku s nádechem punku přivezou Loco Loco, kteří již podle jména napovídají, že to bude bláznivé (to je totiž význam španělského slova loco), o něco klidnější, ale stále náležitě rockoví budou polští hosté Eleanor Gray.

Program najdete na www.mastersofrock.cz.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace