Přejít na menu Přejít na obsah

Masters Of Rock a Metalfest odtajňují první kapely! Přijedou Sepultura, Stratovarius i Running Wild

19. 11. 2016

Pearl Novinky

Jak už se stalo dobrým zvykem, v den konání Zimního Masters Of Rock (v polovině listopadu) bývají oznámeny kapely na příští festivalový ročník MoR a Metalfestu. Přímo v místě, ve Sportovní Hale Euronics Zlín, bývá vylepena první verze plakátů, která hlásí již nyní nemálo zajímavých zahraničních jmen. Letos do Česka přijedou např. Airbourne, Sepultura, Korpiklaani, Gotthard, Epica, Vince Neil, Stratovarius či kapela, která uskutečnila historicky první koncert "západní" kapely u nás po revoluci 1989 - Running Wild.

V Hale Euronics Zlín 19. 11. zahráli třeba Saxon či Gamma Ray. Přítomní ale podobně netrpělivě vyhlíželi první plakáty na „letní“ Masters Of Rock a sesterský Metalfest. Dosud potvrzené kapely se totiž objeví vždy právě tady. A od té chvíle začal v ústním podání i v podobě fotek z mobilních telefonů kolovat mezi lidmi ten výčet: Metalfest – Sepultura, Airbourne, Korpiklaani, Gotthard, Amaranthe, Primal Fear, Exodus, Septicflesh, Serious Black Sirenia, Neonfly... Masters Of Rock – Running Wild, Kreator, Epica, Stratovarius, Pain, Moonspell, Delain, Crematory, Rage, Equilibrium, Iron Savior, Visions o Atlantis, Serenity, Dymytry, Harlej, Dark Gamballe... Premiérově přijede také někdejší frontman Mötley Crüe – Vince Neil se svým sólovým projektem, a po dvou letech opět Zakk Wylde, tentokrát však se svým projektem s písněmi Black Sabbath, kde působil – Zakk Sabbath.

Tak co, která z kapel vás zaujala nejvíc?

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace