Přejít na menu Přejít na obsah

Masters of Rock zveřejnil program silný jako snad ještě nikdy, vévodí mu Judas Priest

23. 11. 2019

Pearl Novinky

Mimořádně nabitým line-upem se prezentuje příští ročník festivalu Masters of Rock. Poprvé v historii festivalu budou Vizovice hostit legendární Judas Priest, a to zrovna při příležitosti oslav 50 let existence kapely. Program přináší i další zajímavá jména jako Nightwish či Anthrax, a zároveň směřuje k tvrdší muzice než v minulých letech.

Speciální narozeninový program Judas Priest
Pořadateli Jiřímu Daronovi se tentokrát podařila opravdu velká pecka - přivézt na Masters of Rock Judas Priest. Dosud mohli fanoušci jen snít o tom, že se tihle nestoři metalu a zakladatelé typické "kožené a ocvokované" metalové módy jednou projdou po Ronnie James Dio Stage. Při příležitosti padesátého výročí založení skupiny se však tento sen stává skutečností. Judas Priest navíc slibují speciální výroční show, na kterou nezapomeneme - budou se hrát  velmi dávné, nikdy naživo nehrané písně. A nejspíš to bude opravdu velké, neboť festival kvůli programu Judas Priest dostane o něco prostornější pódium.

Letošní ročník přitvrdil
Festival určitě pomohou vyprodat i další velká jména Nightwish a Amon Amarth, která vždy přitáhnou zástupy fanoušků. Letošní ročník ale, jak se zdá, přitvrdil: přiváží velká jména thrash metalu Anthrax a Testament, deathmetalové Kataklysm či samotný symbol tvrdé muziky - death/groove/thrashovou Sepulturu. Dále do Vizovic zamíří někdejší kytarista Kiss Ace Frehley, který také rozhodně patří ke hvězdným jménům tohoto line-upu.

Originalita a účast dlouho neviděných kapel
Beast in Black a Beyond the Black jsou dvě kapely s "černou" v názvu, které jsou stále populárnější a zároveň mají ve svém čele výrazné frontmany - jedinečného vokalistu Yannise Papadopoulose a charismatickou Jennifer Haben. Potěší také účast některých, které jsme na festivalu viděli v minulých letech, ale zároveň už je tomu déle - hippie-rockové Blues Pills, originální Neonfly, kteří před pěti lety zapůsobili svou indiánskou show, a švýcarská hardrocková naděje posledních let - Shakra. K originalitě přispějí němečtí OOMPH!, piráti Alestorm či energičtí, veselí a zábavní Trollfest. Mladší generaci osloví metalcoreoví Heaven Shall Burn, kteří jsou sympatičtí i svým vztahem k sociálním otázkám a ochraně životního prostředí.

Největším českým jménem bude Arakain
Česká hudební scéna má na hlavní scéně Ronnie James Dio Stage také vždy své zastoupení. Po několika letech se na Masters of Rock vrací Arakain, těšit se můžeme též na stále populárnější kapely Gate Crasher, Forrest Jump, Sebastien, Extrovert, - a samozřejmě stálici tohoto festivalu Fleret.

Vstupenky v prodeji: exkluzivně na oficiálním webu festivalu
Vstupenky se prodávají od pondělí 25. listopadu exkluzivně na oficiálním webu mastersofrock.cz, v Masters of Rock Café ve Zlíně a v sídle agentury Pragokoncert ve Zlíně. Kromě speciální první edice prodávané pouze na zimním Masters of Rock ve Zlíně 23. 11. je to až do konce roku 2019 nejlevnější várka lístků na tento festival.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace