Přejít na menu Přejít na obsah

Metallica přijede příští rok do Prahy, k lístku dostanete i nové album

17. 3. 2017

Pearl Novinky

Fanoušci těch největších hudebních hvězd často znají své koncertní plány i rok předem. Nejinak je tomu i v případě Metalliky. Americká heavymetalová legenda oznámila evropskou část koncertního turné WorldWired Tour, v rámci níž vystoupí i u nás - 2. dubna 2018 v Praze v O2 Areně. K zakoupené vstupence dostanete i nové album.

Evropská část WorldWired Tour začíná dvěma koncerty v Amsterdamu 4. a 6. září. Pokračovat bude v následujících měsících, až pak v dubnu přivede slavné Američany až k nám. Jako předkapela se představí stále populárnější a uznávanější Kvelertak z Norska.

Kapela připravila pro fanoušky i jednu neobvyklou věc. K zakoupené vstupence obdržíte i nové album Hardwired...To Self-Destruct, které vyšlo na konci minulého roku. Album můžete takto získat v podobě CD jako takového, či v digitální verzi. Přesnější informace budou kupujícím zaslány e-mailem od prodejce vstupenek Ticket-art.cz. K dispozici od 27. března tohoto roku.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace