Přejít na menu Přejít na obsah

Metalová diva Tarja se vrací na české vánoční turné za doprovodu Moravské filharmonie Olomouc


Vánoční koncerty zpěvačky Tarji Turunen s v České republice staly již tradicí. Letos Tarja představí zbrusu novou vánoční desku za doprovodu Moravské filharmonie Olomouc ve třech městech.

Okouzlující finská zpěvačka Tarja Turunen si i letos pro své fanoušky připravila své osobité, speciální a českými fanoušky velmi oblíbené Vánoční koncerty. Po loňských, tradičně naprosto úchvatných, koncertech hned v pěti českých městech, si pro své fanoušky Tarja letos nachystala zbrusu novou show. Svoji novou desku Dark Christmas 2 představí těsně před Vánoci, tentokrát za doprovodu jedné z největších filharmonií u nás, Moravské Filharmonie Olomouc, ve 3 městech.

19. 12. 2023 OLOMOUC / Výstaviště Flora
20. 12. 2023 BRNO / Sono Centrum
21. 12. 2023 OSTRAVA / Gong

Tarja tentokrát nechá vánoční barvy a cingrlátka ležet ladem a v tomto svém novém vánočním setu zazpívá vánoční klasiky s temnějším, gotickým nádechem. K Vánocům patří duchovno a Tarjin jedinečný, školený hlas v kombinaci se symfonickým orchestrem a vánoční mystikou slibují další kouzelný a neopakovatelný hudební zážitek! Okořeňte si letošní advent krásným koncertem a přijďte si ho do hloubky prožít! Vstupenky jsou v prodeji na webu pořadatele Pragokoncert Bohemia.

Text: Milan Papežík, Pragokoncert Bohemia, a.s.
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace