Přejít na menu Přejít na obsah

Metaloví piráti Alestorm vydají nové album


Metalová smečka Alestorm, která má v oblibě pirátství, rum a moře, vydá v pořadí již čtvrté album. Tento počin ponese název Sunset of the Golden Age a světlo světa spatří 1.8.2014.

Prozatím toho o albu moc nevíme a tak můžeme jen doufat, že se bude jednat o typický pirate metal, na který jsme u Alestorm zvyklí. Časem by se měly objevovat informace o jednotlivých skladbách, albu jako takovém, ale i speciálním vydání. Momentálně máme k dispozici, alespoň názvy jednotlivých skladeb.

1 – Walk the Plank

2 – Drink

3 – Magnetic North

4 – 1741 (The Battle of Cartagena)

5 – Mead from Hell

6 – Surf Squid Warfare

7 – Quest for Ships

8 – Wooden Leg

9 – Hangover

10 – Sunset of the Golden Age

S tímto albem vyrazí kapela Alestorm spolu s Brainstorm a Troldhaugen na koncertní šňůru pojmenovanou Storming Across Europe 2014. Bohužel na této tour kapelu neuvidíme, neboť Česká Republika není na seznamu míst, na kterých vystoupí. Uspokojením nám může být jejich vystoupení se starším albem na festivalu Made of Metal, který se uskuteční 15.-17.8.2014 v Hodoníně.

Všichni metaloví piráti se tedy mají na co těšit a čekat, že nové album přinese další soudek plný rumu a pirátství spojeného metalovou muzikou.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace