Přejít na menu Přejít na obsah

Michal David & Sandra: Party roku se světovou hvězdou ve FunParku u olomoucké Šantovky


FunPark u obchodní galerie Šantovka se stal během posledních dvou let vyhledávaným místem pro zábavu a relaxaci. V letních měsících nabídl tento multifunkční park v srdci hanácké metropole nespočet vyžití pro rodiny s dětmi, koncertů pro fanoušky různých hudebních žánrů nebo divadelní představení a sportovní akce. I letos toto místo v letních měsících ožije.

Nejočekávanější událostí bude beze sporu dvojkoncert hvězdy taneční hudby 80. let Sandry a legendárního českého diskotékového hitmakera Michala Davida, který se na FunParku uskuteční 19. května od 20:00 hodin. Můžete tak naživo slyšet megahity jako Maria Magdalena, Everlasting Love, In The Heat Of The Night, Innocent Love nebo Hiroshima, které zněly koncem 80. a začátkem 90. let na všech diskotékách po celém světě. Hlas Sandry Cretu však neznáte pouze z jejích hitů, ale také z písní hudebního projektu Enigma, jejímž zakladatelem je Sandřin manžel, hudebník a producent Michael Cretu. Zpěvačka dokonce na FunParku oslaví své 60. narozeniny, které má pouhý den před koncertem.

Diskotékového krále Michala Davida netřeba představovat. Loni dokonce už na FunParku vystupoval a pod pódiem se sešlo kolem 3000 fanoušků. Tentokrát však vystoupí se skupinou Kvatro a vy se tak můžete těšit na písně jako Céčka, sbírá céčka, Nonstop, Nenapovídej, Každý mi tě, lásko, závidí nebo Decibely lásky.
 Vstupenky na tuto show zakoupíte za zvýhodněnou cenu ZDE.

FunPark tímto však nekončí. Další zajímavou událostí, na kterou se vstupenky v předprodejích dlouho neohřejí, bude 29. července vystoupení hvězd současné hudbní a divadelní scény Jiřího Krhuta a Štěpána Kozuba. Hudebně je také doprovodí báječný muzikant Pavel Sotoniak, který je současně členem kapely Bandjeez.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík, archiv Sandry

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace