Přejít na menu Přejít na obsah

Na festivalu Colours of Ostrava vystoupí autorka hitu Dance Monkey

12. 12. 2019

Pearl Novinky

Už teď je jasné, že se máme na co těšit! Festival Colours of Ostrava, konající se ve dnech 15. - 18. 7. 2020, oznámil další hvězdu. Je jí australská písničkářka Tones and I. Tato vycházející hvězda má na svém kontě hned několik ocenění. Svou písní Dance Monkey dobyla hitparády ve více než dvaceti zemích.


Ambiciózní umělkyně se těší velké oblibě

Tones and I, vlastním jménem Toni Watson, vydala oficiálně svůj debut Johnny Run Away v březnu roku 2019 a od té doby nijak nepolevuje. Ba naopak. První EP The Kids Are Coming přišlo již v srpnu. Následovala i energická vystoupení a nespočet nadšených fanoušků. Žánrově se řadí mezi indie a elektronickou hudbu.


Hudební začátky a osudové setkání

Ještě před vydáním jejích stěžejních singlů a desky vystupovala v menších klubech a na místních festivalech, po nichž se rozhodla stát se pouliční umělkyní. Po nějaké době vystupování na veřejnosti ji oslovil Jackson Walkden-Brown, její nynější manažer. Svůj zpěv doprovázela na klávesy a Walkden-Brown ihned poznal, že má talentu na rozdávání. Neváhal s ní tedy navázat spolupráci. Toni byla zkrátka ve správný čas na správném místě a dokonale této příležitosti využila.


Pořadatelé vyzdvihují její výjimečnost

„Už se dlouho nestalo, že by někdo složil chytlavé elektropopové skladby, jen tak je vypustil do éteru, a než stačil lusknout prsty, stal se z nich absolutní hit v hitparádách dvaadvaceti zemí světa. Ne nakrátko, ale na mnoho týdnů, a pokud jde o Austrálii, tam rovnou přepsal všechny letité rekordy“, popsali její kariéru pořadatelé festivalu Colours of Ostrava.


Vstupenky můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu (v omezeném množství) ZDE.

Text: Andrea Bláhová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace