Přejít na menu Přejít na obsah

Na Sychrově zahraje country legenda Kris Kristofferson

19. 1. 2017

Pearl Novinky

V sobotu 1. července 2017 se v areálu zámecké zahrady na Sychrově uskuteční koncert žijící legendy americké country music Krise Kristoffersona. Ten patří ke slavným jménům jako Willie Nelson, Waylon Jennings a Johnny Cash, spolupracoval i s Janis Joplin.

„Jsem nadšen od chvíle, kdy se nám podařilo podepsat smlouvu. Po koncertech Sinead O’Connor, Suzane Vega, Čechomoru, Vivaldianu či Blackmores’ Night přivítá romantická zahrada státního zámku Sychrov legendu světové hudby. Myslím, že větší jméno jsme tu ještě neměli,“ vyjádřil se pořadatel Pavel Mikez.

Můžeme se tedy těšit na legendární hity jako Me and Bobby McGee, For the Good Times, Sunday Mornin’ Comin’ Down nebo Help Me Make It Through the Night. Návštěvníky tedy čeká opravdu mimořádný zážitek.

Kris Kristofferson (*1936 v Texasu v USA) je americký zpěvák, textař, hudební skladatel v žánru country music, filmový herec. V roce 1965 se seznámil s Johnny Cashem, první profesionální smlouvu získal v roce 1968. Kromě megahitů typu Me and Bobby McGee, který známe v podání Janis Joplin, jsou dalšími záznamy v jeho přebohaté profesní kariéře i role ve filmových trhácích jako Planeta opic či Blade.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace