Přejít na menu Přejít na obsah

Nespoutaní rappeři Dope D.O.D. se vrací do České republiky s dvojitou show plnou syrové energie


Jak moc tvrdý může být rap? To předvedli nizozemští Dope D.O.D. na hlavní stage letošního ročníku Rock for People, kde odzbrojili své fanoušky a ukázali, že se toho opravdu nebojí! Nyní se chystají zpět do České republiky, aby přitvrdili a potvrdili, že jejich show nezná mezí, a to hned ve dvojité dávce. 

V pátek 21. října rozproudí brněnskou Flédu a o den později, 22. října, se otřese v základech pražský Storm Club. Jako speciální host vystoupí tuzemský přední představitel žánru horrorcore Sodoma Gomora. Ta představí svou novou desku a přiveze nepředvídatelnou show, jako je u ní zvykem. Oba koncerty se uskuteční v rámci série Rock for People Concerts. Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut

Z nizozemského Groningenu každoročně vycházejí budoucí hvězdy hudební scény celé Evropy. Šanci dostávají na prestižním festivalu Eurosonic Noorderslag. Přitom tohle město blízko Severního moře už jeden klenot dávno má. Trio kombinující hardcore rap s dubstepem a klidně i rockem. What Happened, Evil nebo Ridiculous jsou všechno hity s milióny zhlédnutí na YouTube. Stojí za nimi Dope D.O.D., kteří si získali přízeň díky schizofrenní, a tak trochu zvrácené show. Dope D.O.D. nyní přinášejí potemnělou tvář hip hopu fanouškům po celém světě. Pravidelně se vrací i do střední Evropy. Ať už je to festival nebo koncert v klubech, jejich show vždy slibuje nářez, ze kterého mají fanoušci husí kůži ještě měsíc. 

Sodoma Gomora jsou Řezník a De Sade se svými nevybíravými a syrovými texty, které mají právě s Dope D.O.D. společné. Již dříve spolu tyto dvě kapely spolupracovaly a nyní je nizozemská trojice i hostem na nové desce Resuerekce, kterou pokřtili 30.  září. Silná fanouškovská základna obou kapel potvrzuje, že tato kombinace zatraceně dobře funguje!

Vstupenky do Brna jsou k dispozici ZDE, na pražský koncert je seženete ZDE.

Text: Milan Papežík, Ameba Production, spol. s r.o.
Foto: Archiv Dope D.O.D.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace