Přejít na menu Přejít na obsah

Nikki Sixx započal novou životní kapitolu ve Wyomingu

15. 11. 2020

Pearl Novinky

Baskytarista Mötley Crüe Nikki Sixx vyměnil neklidné Los Angeles za přírodu Wyomingu. V novém prostředí zkouší nové věci a především se věnuje své rodině.

Už není jedním ze "Saints of Los Angeles"
Nikki Sixx už není jedním ze "Saints of Los Angeles", jak to nazvali fanoušci podle stejnojmenné písně Mötley Crüe. Basák, hudební mozek a motor skupiny se s rodinou přestěhoval z tohoto amerického velkoměsta do mnohem klidnějšího Jackson Hole ve Wyomingu. Tady teď žije svůj konečně šťastný život s manželkou Courtney (v USA známou jako blogerka how2girl) a rok a půl starou dcerkou Ruby. Někdy se za nimi staví i jeho čtyři dospělé děti - synové Dekker a Gunner a dcery Storm a Frankie.

Lepší místo, kde bude vyrůstat nejmladší dcerka
Sixx chtěl především najít lepší místo, kde bude vyrůstat malá Ruby. Wyoming se mu líbí proto, že je to tam velmi podobné jako v Idahu, kde v dětství bydlel u prarodičů. Do Idaha to mají ostatně čtyřicet kilometrů, oba tyto americké státy spolu sousedí. Zároveň je mu příjemně mezi místními lidmi - není mezi nimi nikdo ze šoubyznysu, žádní manažeři a šéfové nahrávacích společností. Lidé ve Wyomingu tráví hodně času venku, věnují se venkovním aktivitám a jsou zdravější, míní. A je přesvědčen, že nové prostředí prospěje i jeho tvořivosti, ať už to budou písně, nebo knihy, kterých také již pár vydal.

Po odpuštění blízkým našel vnitřní klid
Nikki Sixx si v prvních dvaceti letech svého života prošel těžkými časy. Dětství poznamenané nezájmem otce, složitým vztahem s matkou a neustálým stěhováním, brzký odchod z domova, drogy... Své místo, jak se zdálo, našel jako člen Mötley Crüe ve společnosti dalších tří hudebně nadaných mladíků se zamotanými osudy; dosáhli světové slávy, ale stále hledal smysl svého bytí. Ten mu nemohly dát drogy, kterým propadal čím dál více. Po dvou zkušenostech s předávkováním s nimi naštěstí přestal zcela. Úspěšná však nebyla ani dvě jeho minulá manželství. Teprve až časem byl schopen smíření s některými životními událostmi a svým blízkým odpustil. To mu pomohlo zbavit se psychicky sžíravého vnitřního pocitu, kvůli kterému nemohl dojít klidu, jak popsal v knize Mötley Crüe: The Dirt.

Zajímá se o výrobu nožů
Nyní, v jednašedesáti letech, si konečně užívá rodinné pohody, krásné wyomingské přírody, procházek se psy či svého oblíbeného fotografování. Zajímá se i o další věci - třeba o kovářské řemeslo: vlastnoručně si vyzkoušel výrobu nožů a zdá se, že toto téma ho fascinuje trvaleji. Až se Mötley Crüe vrátí na světová pódia, věříme, že se setkáme s odpočatým, šťastným chlapíkem, který našel sám sebe.

S využitím zdrojů z metalheadzone.com a oficiálního instagramového profilu nikkisixxpixx. Foto: archiv umělce

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace