Přejít na menu Přejít na obsah

Nový klip Kryštof avizuje vyprodaný koncertní rok


Populární kapela Kryštof pořídila během vyprodaného halového turné k albu Srdcebeat koncertní videoklip k písni Tak pojď hledat břeh. Sestřih zachycuje emotivní chvíle z osmi vystoupení v pěti městech, které navštívilo přes 90 tisíc fanoušků. A zároveň avizuje letošní nabitý koncertní rok. Jarní klubové turné je již vyprodáno, stejně jako série letních festivalů Kryštof Kemp.

Videoklip k písni Tak pojď hledat břeh pořídil Leoš Brabec a jeho tým Primetime Video. "Halové turné Srdcebeat byl náš dosavadní koncertní vrchol a v klipu se podařilo zachytit tu velkou radost a euforii, která se přelévala od diváků na pódium a zpět. Snad to bude fungovat i letos, protože nás čeká rok plný koncertování," říká zpěvák Richard Krajčo.


Kryštof bude již brzy na "dosah ruky"

Premiéra se odehrála 19. ledna na YouTube kanálu KrystofVEVO a poté se klip objeví i v různých televizích. Jde o třetí video k poslednímu albu. Pilotní singl Srdcebeat dosud zaznamenal skoro tři miliony přehrání, výpravný příběh Ty a já atakuje hranici deseti milionů přehrání.

Těsně předtím, v neděli 18. ledna, se album Srdcebeat objevilo ve světových streamovacích službách, jako je Spotify či Deezer. V digitální podobě bylo dosud dostupné jako placený download.

Měsíc po premiéře nového klipu vyrazí Kryštof na Srdcebeat Club Tour, které bylo bleskově vyprodáno - 27 tisíc vstupenek zmizelo za 24 hodin. Klubová šňůra čítající čtrnáct zastávek začne 24. února v Táboře a vyvrcholí 30. března v Ústí nad Labem. Během dalších dvou týdnů se kapela představí po delší době na samostatných koncertech na Slovensku, kde zavítá do Nitry, Žiliny, Bratislavy a Trenčína. Trenčínské Piano je již také vyprodáno, Bratislava přidala další koncert.

"Opět přeneseme do menších prostor řadu prvků z halového turné, podobně jako tomu bylo v období Inzerátu. Fanoušci se mohou těšit na projekce, nový design scény i některé speciální efekty. Drobně také pozměníme playlist. A moc se těšíme na Slovensko. Pro tamní fanoušky jsme v posledních letech moc nehráli a teď bychom jim to rádi vynahradili," podotýká Richard Krajčo.

Ještě než se kapela v létě vrátí se svou putovní přehlídkou nazvanou Kryštof Kemp, zavítá na deset "předletních" festivalů - Majálesy v Hradci Králové, Praze a Brně, Motorfest v Českých Budějovicích, Třebíč Open Air, Votvírák v Milovicích, Holešovskou regatu, Rychtář Fest v Hlinsku, Vysmáté léto v Kadani a Musicfest v Přeštěnicích.

Pak už nastane čas na druhý ročník Kryštof Kempů. Série sedmi open air akusticky laděných festivalů v přírodních amfiteátrech se letos ponese v pirátském duchu a zavítá do stejných amfiteátrů jako před dvěma lety. Všechny lístky si fanoušci rozebrali ještě před oznámením line-upu.

První festival bude 9. července v Mikulově, o týden později přijde na řadu Náměšť na Hané. Další víkend se dočkají Hukvaldy a poslední červencový termín připadne na Svojšíce u Přelouče. Pak už se dočká 6. srpna i Konopiště a o čtrnáct dní později Loket. Závěrečnou zastávkou Kryštof Kempů bude plzeňský Lochotín.

Kryštof Srdcebeat Club Tour 2016
24.02. Tábor, Palcát
26.02. Příbram, sportovní hala
27.02. Stříbro, kulturní dům
01.03. Jeseník, Pentagon
02.03. Kolín, Městský společenský dům
03.03. Havlíčkův Brod, KD Ostrov
15.03. Olomouc, hala UPOL
17.03. Frýdek-Místek, hala Polárka
18.03. Zlín, Masters of Rock café
23.03. Kladno, KD Sítná
24.03. Jablonec, Eurocentrum
26.03. Trutnov, UFFO
29.03. Mladá Boleslav, kulturní dům
30.03. Ústí nad Labem, kulturní středisko

Kryštof SK Srdcebeat Club Tour 2016
08.04. Nitra, Nájomá jednotka 102
12.04. Žilina, Dom odborov
14.04. Bratislava, Babylon - VYPRODÁNO
15.04. Bratislava, Babylon  
16.04. Trenčín, Piáno - VYPRODÁNO

Kryštof na festivalech 2016
22.04. Hradecký Majáles
29.04. Pražský Majáles
06.05. Brněnský Majáles
07.05  MotorFest České Budějovice
10.06. Třebíč open air
11.06. Votvírák
17.06. Holešovská regata
18.06. Rychtář Fest Hlinsko
24.06. Music Fest Přeštěnice
25.06. Vysmáté léto Kadaň

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace