Přejít na menu Přejít na obsah

Nový klip Nasty Ratz: Prý žádné motorky, holky a Jack?

12. 2. 2017

Pearl Novinky

Glam metalová kapela NASTY RATZ v současnosti chystá třetí videoklip. Ten se bude točit pro novou píseň "Price Of Love", která bude prvním zveřejněným singlem ze zatím nepojmenovaného druhého alba pod řeckým vydavatelstvím Sleaszy Rider.

Videoklip by měl být venku již příští měsíc a kapela slibuje nevšední pojetí. "Nechtěli jsme jen další glamový klip s motorkou, holkou a litry Jacka. Nešlo nám ani o to, aby lidi viděli, jak hrajeme na své nástroje. Od toho máme koncerty. Chtěli jsme zachytit to, co se v nás děje, když hrajem tenhle song, bez ohledu na to, jak bizarní pocity se nám honí hlavou," vypráví frontman Jake Widow. Holky se v klipu ale stejně objeví, a to rovnou šestnáct.

O produkci písně se postaral americký velikán Beau Hill, kterého mohou fanoušci glam-rockové scény znát z jeho spolupráce s kapelami jako WARRANT, EUROPE, RATT ad. V současnosti se Hill věnuje zejména práci s novými projekty. Na 80.léta ale nezanevřel a nadále pracuje např. se Stephenem Pearcym, nebo kapelou KIX.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace