Přejít na menu Přejít na obsah

O druhý ročník Slavností Olomouc je obrovský zájem. Zbývají už jen lístky na pátek


Na Korunní pevnůstce se 2. a 3. června uskuteční druhý ročník multižánrového hudebního festivalu Slavností Olomouc. Na Hanou přijedou Rybičky 48, Mirai nebo Tři sestry. A o vstupenky je mimořádný zájem. Sobota je kompletně vyprodaná, v prodeji zůstávají jen páteční vstupenky.

Stačil jen rok a Slavnosti Olomouc se staly vyhledávanou a velice žádanou akcí v celém regionu. Je tomu tak především díky silnému line-upu, který se skládá z nejvyhledávanějších jmen české a slovenské hudební scény. O ten se stará pořadatelská společnost Jackie Pro ze Zlína a jak víme z předešlých Lážo Plážo festů, program se jim opravdu daří držet rok od roku na čím dál lepší úrovni. Už loni přišla na premiérové Slavnosti Olomouc velmi slušná návštěva. Mezi vrcholy prvního ročníku patřil koncert kapely Rybičky 48, která se na Korunní pevnůstku vrátí i letos. Navíc s novou monster show, kterou si letos užijí jen návštěvníci vybraných festivalů.
Sobotní večer bude kromě Rybiček 48 patřit i kapelám Mirai a Horkýže Slíže. Hlavní hvězdou rockového pátku budou Tři sestry.

„Obrovský zájem o lístky svědčí o tom, že se nám letos podařilo poskládat opravdu silný program. Korunní pevnůstku bychom snad dokázali zaplnit i dvakrát. Ale na prvním místě je pro nás komfort všech návštěvníků, takže plně respektujeme kapacitu areálu,“ ujišťuje Jan Svoboda, pořadatel Slavností. Návštěvníky potěší také rozšířená gastro zóna se spoustou burgerů, pravou neapolskou pizzou nebo řeckými a vietnamskými specialitami. Vyberou si i vegani. Pivní fajnšmekři zase ocení Jasnou jedenáctku a UP Ale z řemeslného pivovaru Chomout. 
Páteční vstupenky lze zakoupit do 1. června ZDE za zvýhodněnou cenu 749 Kč, případně pak na místě za 799 Kč.
 

Program Slavností Olomouc 2023

Pátek 2. června: 
16:15 Hanz's Fuckers
17:30 Iné Kafe
19:00 Alkehol
20:40 Walda Gang
22:30 Tři sestry

Sobota 3. června: 
13:00 Pokáč
14:30 Kali
15:50 Wohnout
17:20 PSH
18:40 Horkýže Slíže
20:30 Mirai
22:30 Rybičky 48

Text: Milan Papežík, Jackie Pro s.r.o.
Foto: Archiv kapel

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace