Přejít na menu Přejít na obsah

Paul McCartney, Bob Dylan či Rolling Stones na jednom festivalu!

9. 5. 2016

Pearl Novinky

Největší veličiny rocku na jednom místě. Koncert, jaký zažijete jen jednou za život. Takto a ještě různě jinak je označován nový festival Desert Trip (7.-9. 10. 2016) v kalifornském Indiu, domově možná nejpopulárnějšího festivalu současnosti Coachella. Jenže tentokrát se v Indiu sejdou rockoví titáni. Line-up hlásí taková jména, jako Bob Dylan, Paul McCartney, Rolling Stones, Roger Waters, The Who nebo Neil Young.

Na pátek 7. 10. je ohlášeno vystoupení Boba Dylana a Rolling Stones, v sobotu 8. 10 zahrají Paul McCartney a Neil Young, festival v neděli 9. 10. uzavřou Roger Waters a The Who. Bude se přitom jednat o plnohodnotný koncert každého z umělců, nikoli o zkrácený festivalový set. Tito umělci se navíc ještě nikdy na společném festivalovém programu nesešli, o to je tento "trojkoncert" významnější. Festival se bude odehrávat ve dvou víkendech, vcelku pochopitelně byl pro velký zájem přidán ještě jeden festivalový víkend následující po tom prvním.

Ceny vstupenek nejsou pro běžné smrtelníky zrovna dostupné (399-1500 dolarů celofestivalová vstupenka, 199 dolarů jednodenní tiket), dlužno však dodat, že myšlenka přivést na společný festivalový line-up šest žijících legend rockové hudby je přinejmenším stejně velkolepá.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace