Přejít na menu Přejít na obsah

Po pětileté pauze se k nám vrací Kosheen s nezaměnitelnou Sian Evans

15. 1. 2020

Pearl Novinky

Naposledy se v České republice objevili v roce 2015 ve spojení s Bohemian Symphony Orchestra Prague. Toho roku byli i součástí Sázavafestu, v minulosti též festivalu Colours of Ostrava. Řeč je o britské skupině Kosheen, která k nám zavítá již v únoru. Těšit se můžeme nejen na hity jako Catch, Hide U nebo Empty Skies, ale i na velkou dávku energie a nezapomenutelný zážitek.

Skupina s širokým záběrem
Na svém kontě má Kosheen celkem pět desek, vydaných postupně od roku 2001. Můžeme na nich najít písně několika žánrů, ať už jde o alternativní rock, elektronickou hudbu či drum'n'bass, dnes velice populární mezi mladší generací.

V srdcích Čechů má Kosheen své místo
Kapela spolu s vévodící zpěvačkou Sian Evans vystoupí v Praze a dalších velkých městech České republiky. Kdo si strhující show nechce nechat ujít, bude si muset pospíšit. Zájem je ze strany českých fanoušků velký, skupina si jejich srdce získávala již od začátku kariéry. Příkladem je velmi rychle vyprodaný pražský koncert (25. 2.), po němž byly přidány další termíny.

Turné Sian Evans a Kosheen
23. 2. 2020 – PRAHA / LUCERNA MUSIC BAR
25. 2. 2020 – PRAHA / LUCERNA MUSIC BAR
26. 2. 2020 – BRNO / BOBY CENTRUM
27. 2. 2020 – OSTRAVA / BONVER ARENA
28. 2. 2020 – PARDUBICE / PVV IDEON

Vstupenky můžete zakoupit ZDE

Text: Andrea Bláhová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace