Přejít na menu Přejít na obsah

Po roční pauze se do Olomouce vrací oblíbený Beerfest


2. července v areálu Korunní pevnůstky oslaví Olomoučané svůj tradiční svátek piva. Vypukne tam totiž dvacátý ročník pivního festivalu Beerfest. Loni musel být Beerfest z důvodu vládních nařízení zrušen. Oproti tradičním třem dnům proběhne tento rok festival jen v pátek. I letos však o této skvělé akci můžeme prohlásit, že za málo peněz mohou návštěvníci očekávat hodně muziky.

Hudební program se převážně ponese v duchu slovenských legend. Vystoupí kapela Iné Kafe, zpěvák a člen kapely Elán Vašo Patejdl, hlavní hvězdou pak bude kapela No Name. Program doplní vystoupení olomoucké kapely Sunset Trail a zakončen bude koncertem Rock & Roll Bandu Marcela Woodmana. Milovníci piva se mohou těšit jak na tradiční známé české pivovary, tak i ty regionální, jako např. pivovar Nachmelená opice, pivovar Buchťák, pivovar Chomout nebo třeba pivovar Tvarg.

Pořadatelé se rozhodli pro částečný charitativní ráz akce. Z každé zakoupené vstupenky od pátku 25. června půjde 20,- Kč pro obec Hrušky na jižní Moravě, kterou zasáhlo ničivé tornádo. Vstupenky jsou v předprodeji v síti SMS Ticket za 240,- Kč.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík, Beerfest Olomouc

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace