Přejít na menu Přejít na obsah

Pokáč svým vystoupením opět potěší děhylovskou Loděnici

6. 9. 2021

Pearl Novinky

Koncertní léto pod širým nebem ještě nekončí. Na samý sever Moravskoslezského kraje míří Pokáč, který si ze svých vystoupení v Děhylově již udělal tradici.

Výletní restaurace Loděnice se skrývá v chatové osadě Děhylov u řeky Opavy. Stejně jako loni a předloni sem 9. září zavítá Pokáč, aby se setkal se svými fanoušky a nabídl jim prostřednictvím svého koncertního vystoupení trochu radosti a svobody - obojí potřebujeme v této době jako sůl.

Loděnice je příjemné místo s přátelskou atmosférou. Loňský červnový koncert Pokáče bohužel "okořenily" hromy blesky a pořádný déšť. Ani to však většinu jeho věrných fanoušků neodradilo. Letos se koncert koná na začátku září, kdy už počasí bývá méně stálé, přesto opakování podobného "mejdanu na obloze" nečekáme a věříme, že v suchu se nám budou Pokáčovy hity zpívat ještě líp.

Pokáč nedávno vydal novou desku Antarktida. Nové tvorby má tedy na rozdávání a jeho fanoušci se určitě těší, až nové skladby konečně uslyší naživo. Budete mezi nimi také?

Pokáč, vlastním jménem Jan Pokorný, je jedním z nejoblíbenějších českých hudebníků současnosti. Již jako student začínal s vlastní tvorbou plnou vtipu, a autorské skladby na různá originální témata mu nakonec přinesly celorepublikovou popularitu. I ti největší neználci ho zaregistrovali nejpozději s písní Mám doma kočku a s veselým kresleným videoklipem k ní. Pokáč se často vyjadřuje k aktuální společenské situaci v cyklu Pokáčova rychlovka, kdy krátkými skladbami glosuje například dění kolem koronaviru či sportovní úspěchy naší země. Vydal tři desky, ta aktuální se jmenuje Antarktida. Nedávno napsal hit Dobrý kafe pro Lucii Bílou a objevil se také ve videoklipu. Koncertních termínů má do konce roku požehnaně, zároveň jeho velké úsilí míří k velkému koncertu plánovanému na 20. 1. 2022 v O2 areně.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace