Přejít na menu Přejít na obsah

Popový fenomén Troye Sivan zavítá poprvé do ČR


V rámci svého světového turné Something to Give Each Other se australská hvězda Troye Sivan představí 9. června v pražské Sportovní hale Fortuna. 

Troye Sivan je australský zpěvák, skladatel a herec nominovaný na cenu Grammy, který se pevně etabloval jako globální ikona ve světě pop music, módy a reprezentace LGBTQIA+. Dvaadvacet miliard streamů a 10 milionů prodaných upravených alb po celém světě jsou milníky, kterými se může pochlubit jen málo umělců. Dokázat to ve věku 28 let, to už je něco úplně jiného... 

Sivan vyrostl v australském Perthu a do světa se dostal dvojicí EP - TRXYE z roku 2014 a Wild z roku 2015. S debutovým albem Blue Neighbourhood, druhým albem Bloom, EP In A Dream z roku 2020 a nejnověji třetím studiovým albem Something To Give Each Other a řadou singlů a spoluprací mezi nimi se Sivan v hudebním průmyslu upevnil s desetiletou zkušeností za sebou. Sivanův nedávný hit Rush, který časopis TIME označil za "dokonalou popovou hvězdu", si vysloužil celosvětové uznání a chválu, včetně dvou nominací na cenu Grammy. Troye Sivan je držitel šesti cen ARIA, ceny Billboard Music Awards, tří hudebních cen MTV Europe a dvou vítězství GLAAD Media. Revelation, jeho spolupráce s Jónsim pro film Boy Erased, byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší původní filmovou píseň a dostala se do užšího výběru na Oscara. 

Sivan se nedávno objevil v kampaních pro Cartier, YSL Beauty, Calvin Klein, Valentino, Savage Fenty a Ivy Park Beyoncé a zahrál si v seriálu s The Weeknd & Sam Levinson's "The Idol" pro HBO MAX po boku Lily-Rose Depp, Jennie z Blackpink a samotného Abela. Uvedl také na trh nezávislou luxusní lifestylovou kolekci vůní a umělecky zaměřených předmětů Tsu Lange Yor.

Vstupenky na pražský koncert jsou k mání od 1 290,- Kč v sítích Ticketmaster a Ticketportal. 

Text: Milan Papežík, Live Nation, Echo Promotion s.r.o.
Foto: Stuart Wineco

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace