Přejít na menu Přejít na obsah

Přerovská kapela Kowall Company pokřtí nové album ve svém domovském městě


Kapela Kowall Company vydala své v pořadí již třetí album Návod na soužití už v říjnu. Protože doba ke koncertování nebyla příznivá, rozhodli se album pokřtít až nyní. V sobotu 12. března tak čeká na Přerovany spousta kvalitní muziky, novinek a překvapení, jak sami slíbili členové této sympatické partičky.

Křest alba Návod na soužití proběhne 12. března od 19:00 hodin v domovském městě skupiny Kowall Company v Přerově v restauraci Pivovar. Je to místo, kde kapela prožila nespočet krásných večerů a po delší nejisté době, která koncertům nepřála, si to hodlají se svými fanoušky patřičně užít. Náš magazín Hudební scéna je hrdým mediálním partnerem tohoto křtu. Čestným hostem večera bude valašský zpěvák Ptakustik z Rožnova pod Radhoštěm, který svým ogarským srdcem představí své jednoduché písně o složitém životě.


Přerovská kapela Kowall Company působí na hudební scéně již dvanáctým rokem a má za sebou hned několik hudebních úspěchů. Odehráli nespočet koncertů a vystoupení na festivalech, v roce 2019 se stali Objevem roku rádia Haná a koncem loňského roku úspěšně absolvovali společné klubové turné s kapelou Pekař po celé ČR.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík, archiv Kowall Company

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace