Přejít na menu Přejít na obsah

Proud lásky zaplaví Bratislavu. Festival roku LOVESTREAM startuje už v pátek


Festivalem roku by se dal nazvat druhý ročník bratislavského multižánrového LOVESTREAM Festivalu, který startuje už tento pátek 18. srpna na starém letišti ve Vajnorech a poběží až do neděle 20. srpna. Představí ty největší světové hvězdy současné hudební scény. 

Festival se stal za dva roky své existence unikátním fenoménem. V minulém roce představil svému publiku na prvním ročníku pecky v podobě koncertů Red Hot Chili Peppers, Caluma Scotta nebo na jeho pódiu na stadionu na Tehelném poli vystoupila světově známá zpěvačka Dua Lipa. Oproti loňskému roku festival změnil své působiště a dá se očekávat, že nápor fanoušků bude ještě větší, a to především díky báječnému line-upu, který čítá ohromná jména. 

První den nadchne diváky svým fantastickým hlasem Rag'n'Bone Man

Hlavní scéna na letišti ve Vajnorech se stavěla 4 dny a na její stavbě se podílelo 29 mužů. Půjde tak o největší pódiovou stavbu na Slovensku. Kapela Imagine Dragons si dokonce vyžádala 30metrové pódiové molo, aby mohla být svým fanouškům na dosah ruky. Vše bude doplněno nejmodernější audiovizuální technikou a LED obrazovkami, jak se na festival světového formátu patří. Fanoušci se také mohou těšit na různé ohně a speciální pyrotechnické efekty. 

Zajímavostí bude také obrovský party stan nazvaný Ministry Of Fun Stage Tent. Jeho kapacita bude až 15 tisíc diváků a zde poběží program až do 3. hodiny ráno. 

A ty největší taháky festivalu? Pojďte se podívat, co nás na třech pódiích všechno čeká.
Pátek 18. 8. 2023:
Oscar and the Wolf
∆ Alt-J
Rag'n'Bone Man
Martin Garrix
The Killers

Sobota 19. 8. 2023:
Kadebostany
Alvaro Soler
Jason Derulo
Hardwell

Neděle 20. 8. 2023:
Celeste Buckingham
Michael Patrick Kelly
Editors
Jessie Ware
Imagine Dragons

Vstupenky jsou stále v předprodeji ZDE. Na pátek i sobotu zbývají také poslední VIP vstupenky, které divákům zajistí komfortní vstup, stání blíže pódiu a VIP food zónu, bary a WC. Staňte se součástí nezapomenutelného zážitku! 

Text: Milan Papežík, Kateřina Kašáková
Foto: Milan Papežík

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace