Přejít na menu Přejít na obsah

Queensrÿche již za týden v Praze: Nová deska The Verdict velmi dobře obstojí v bohaté diskografii kapely

13. 11. 2019

Pearl Novinky

Queensrÿche udělají u nás zastávku v rámci svého evropského turné k albu The Verdict. Pražský koncert americké legendy heavy/progressive metalu se odehraje 20. listopadu v Rock Café.

Todd de la Torre: muž na svém místě
Queensrÿche zažili v roce 2012 věc, která je pro každou kapelu poměrně zásadní – výměnu na postu sólového zpěváka. Nová posila Todd de la Torre se však dokázala v kapele velmi dobře etablovat. Již několikátým důkazem je i nejnovější deska The Verdict, vydaná na jaře letošního roku.

Michael Wilton: The Verdict je naším společným prohlášením
Patnácté studiové album Queensrÿche je velmi silným hudebním materiálem, jak jistě zažijí i čeští fanoušci. „The Verdict je takovým naším společným prohlášením. Podobně jako bylo album The Warning,“ vypráví  zakládající kytarista Michael Wilton. „Společně jsme pracovali na každé písni. Spontánnost a kreativita – vyšlo to z nás všech, spolupracovali jsme jako kapela – tak, jak by to mělo být.“ Tato slova napovídají, že The Verdict velmi dobře obstojí v bohaté diskografii kapely, z níž ční zejména úspěch desek Operation: Mindcrime (1988) a Empire (1990).

Parta ostřílených muzikantů Dark Sky Choir i Firewind s Gusem G
Queensrÿche podpoří hardrocková/heavymetalová sestava Dark Sky Choir složená z muzikantů, kteří se předtím proslavili v jiných skupinách. Fanoušci se zajisté budou těšit také na vystoupení řecké powermetalové kapely Firewind, jejíž tváří je kytarový virtuóz Gus G známý například z působení s Ozzym Osbournem.

Koncert pořádá Rock for People, vstupenky stále ještě můžete zakoupit na předprodejním portálu GoOut.cz.

Text: Sylva Kaplanová

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace