Přejít na menu Přejít na obsah

Rockový majáles Zubří země v září podesáté v Bystřici nad Pernštejnem

22. 6. 2020

Pearl Novinky

Rockový majáles Zubří země v Bystřici nad Pernštejnem se bude nakonec konat v září. Jubilejní desátý ročník má heslo - větší, lepší, a zároveň levnější.

Majáles s podtitulem Zubří země je jediným rockovým majálesem u nás. Dvoudenní program, ve kterém vystoupí šestnáct kapel, příjemná atmosféra a dobrá zábava - tak by se dalo stručně shrnout, jak fanoušci festival vnímají. Majáles se koná pravidelně na travnaté ploše sportovního obalu za Lužánkami v Bystřici nad Pernštejnem. Ne nadarmo se mu říká Zubří země - zubři tady skutečně žili. Pokud budete do Bystřice cestovat vlakem a vydáte se na místo konání pěšky, přivítá vás obří socha od sochaře Michala Olšiaka - zubr "jako živý".

Letos se majáles kvůli pandemii koronaviru koná netradičně 18.-19. září. Fanoušky ale určitě potěší, že se podařilo domluvit všechny kapely, které měly původně vystupovat. V pátek 18. 9. tak od 15:00 zahrají kapely BC Brothers, Headfire, D.O.P, Rimortis, Komunal, Miloš Dodo Doležal, Titanic a Vitacit. Po ukončení programu na hlavní scéně se koná "hard&heavy" afterparty v XXL párty stanu, která končí až ve tři ráno.

V sobotu 19. 9. pak od 12:00 uslyšíme kapely Insania, Alkehol, Metallica Revival, TH!S s Vojtou Kotkem, Doga, Arakain, Trautenberk či Kabát revival. Po skončení programu bude opět "hard&heavy" afterparty do tří do rána. Sobota bude mít speciálního moderátora - Jakuba Koháka.

Podzimní termín bude mít ještě jednu specialitu. Ceny vstupenek odstartují znovu podle nabídky z počátku letošního roku,  jednodenní vstupenka bude stát od 199,- Kč. Zakoupit si můžete samozřejmě i permanentku na oba dva dny, kromě toho také nadstandardní jednodenní V.I.P. vstupenky, rozšířené o rodinné a skupinové V.I.P. vstupenky Rodinka, Partička, Parta, Parta XL a Parta XXXL (pro skupiny v počtu 4-12 návštěvníků). Součástí ceny je i V.I.P. parkovací karta, občerstvení, sběratelský náramek, poukaz na nákup festivalového trička, ale hlavně vlastní samostatný V.I.P. party stan se sezením, vlastní chlazený výčep a sud piva Chotěboř. Vstupenky pořídíte v síti Ticketlive.

Kromě toho se také můžete bezplatně registrovat do majálesového věrnostního klubu a čerpat slevy na vstupenky či další benefity. Veškeré další informace najdete na webu a facebookové stránce Rockového majálesu.

Pořadatelé nabízejí ubytování v levných dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, k dispozici bude také stanové městečko se zapůjčením stanů na místě a V.I.P. parkovací kartou s bezpečným monitorovaným parkováním přímo u areálu pro vaše auto. Areál bude zvětšen pro maximální bezpečnost a komfort návštěvníků, počet výčepů bude rozšířen, stejně tak nabídka jídel. Festival také není lhostejný k životnímu prostředí – nově počínaje letošním ročníkem bude třídit odpad.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace