Přejít na menu Přejít na obsah

Rocksymphony II: Dočkali jsme se turné!

11. 11. 2018

Pearl Novinky

Rocksymphony II, původně výhradně zlínský projekt Filharmonie Bohuslava Martinů, rockové kapely a pěveckých sólistů, konečně vyjíždí na turné. Projekt spojuje rockovou klasiku s doprovodem symfonického orchestru. Počínaje podzimem 2018 se uskuteční koncertní šňůra, která začíná a končí ve svém domovském městě, ale mezitím se vydá napříč republikou od východu k západu. Tentokrát se muzikanti představí se zcela novým programem složeným z písní Nazareth, Europe, AC/DC, Metalliky, Alice Coopera, Iron Maiden či Bon Jovi. Proto je koncertní program nazván Rocksymphony II.

Obsazení projektu Rocksymphony má tři pevné součásti - členy Filharmonie Bohuslava Martinů s dirigentem Viktorem Kozánkem, rockovou kapelu ve složení David Uher (elektrická kytara), Karel Pevný (baskytara), Hanz Sedlář (bicí) a pěvecké sólisty. Těmi jsou pro toto turné Marta Jandová, jež je s Rocksymphony od úplného počátku, a Václav Noid Bárta. Marta Jandová je úspěšná se svou kapelou Die Happy u nás i v Německu, vystupuje v muzikálech a nedávno vydala sólovou desku Barvy. Václav Noid Bárta koncertuje s kapelou, vystupuje v muzikálech, je autorem filmové hudby a skládá písně i pro jiné interprety.

Vstupenky seženete v síti ticketlive.cz Pospěšte si ovšem, některé koncerty jsou již vyprodané a jiné se k tomu závratně blíží.

Termíny koncertů:

22.01.2019 ZLÍN - KONGRESOVÉ CENTRUM (vyprodáno)
23.01.2019 ZLÍN - KONGRESOVÉ CENTRUM (vyprodáno)
13.01.2019 VSETÍN - DŮM KULTURY (vyprodáno)
30.01.2019 OSTRAVA - HALA TATRAN
31.01.2019 BRNO - BOBYCENTRUM ZONER HALL
03.02.2019 PRAHA - HALA KRÁLOVKA
26.04.2019 ZLÍN - HALA EURONICS (BÝVALÁ NOVESTA)

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace