Přejít na menu Přejít na obsah

Rodinný festival Bugrfest v sobotu přivítá fanoušky metalové divočiny


Jste fanoušky tvrdších odnoží metalu? Přímo pro vás je Bugrfest ve Staré Vsi u Rýmařova. Tak pojďme udělat pořádný bugr!

Devátý ročník festivalu tvrdých a různě originálních metalových stylů Bugrfest se koná již příští víkend 11. září 2021. Rodinný jednodenní metalový festival pořádaný čtyřmi bratry byl letos opět kvůli epidemické situaci přeložen na podzim. Místem konání se stane opět kulturní dům ve Staré Vsi u Rýmařova.

Nedočkaví fanoušci mohou přijít už v jednu hodinu odpolední, a od tří budou prostory burácet drsnými tóny. Festival zahájí deathmetalová kapela Mothra, která bude hrát prakticky na domácí půdě - pochází z Rýmařova. Vystřídají je thrash/blackoví Nihilistick Attempt z Uničova, poté zahrají progressive rockoví Dying Passion ze Šumperka. Opět se vrátíme k black metalu s brněnskými Pačess. Z Orlové přicestují deathmetaloví Bloddy Obsession, kteří vystoupí hned následně. Za velkou hvězdu festivalu pak budou platit ostravští Malignant Tumour, kteří bývají charakterizováni jako crust'n'roll. Program uzavřou dva zahraniční hosté - brutal deathová formace Bloodphemy z Holandska a belgičtí Brutal Sphincter, kteří jsou charakterizováni jako core/grind.

Možnost parkování a stanování je zdarma přímo u areálu. Dále se můžete ubytovat v blízkém okolí. Veškeré další informace najdete na oficiálním webu bugrfest.com.

Text: Sylva Kaplanová
Foto: Bugrfest, archiv kapel

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace