Přejít na menu Přejít na obsah

Rybičky 48: Turné po letních parketech čeká moravský start v Uherském Brodě

15. 6. 2020

Pearl Novinky

Kapela Rybičky 48 hledala v době koronaviru "lék na duši ženy". Bylo to náročné - musel vyhovovat aktuálně platnému nařízení o omezení počtu návštěvníků kulturních akcí. Napadlo je tedy zrealizovat Parket tour. "Výkop" už se odehrál 11. června v Kutné Hoře, nyní se soustřeďují na moravský start.

V současné situaci, kdy kvůli pandemii koronaviru stále platí omezení týkající se kulturních akcí, se nemohou konat velké festivaly, na které jsme každé léto zvyklí. Většina kapel však vymyslela nějakou alternativu, jak se dostat za svými fanoušky i osobně, nejen přes internet. Menší akce se konat mohou, a tak ani Rybičky 48 nezahálejí. V červenci a srpnu se rozjedou po letních parketech po celé republice i na Slovensku. Takže i letos v létě poteče Captain Morgan proudem!

"Tohle léto se budeme povětšinou vracet na letní parkety a místa, ke kterým máme blízko a kde jsme před kala kala dobou začínali. Místa vám budeme představovat postupně, koncertů sice moc nebude a počet lidí na akce je omezený, ale snad se dostane na všechny," vypráví Rybičky 48. Jako hosta s sebou berou skupinu Street69.

Nejbližší štace, v pořadí druhá, je čeká v Uherském Brodě na Sokolském stadioně. "Podle tajné zprávy dorazí i Karolína, co postavu od Boha fakt má," slibuje kapela na Facebooku. Vstupenky jsou stále ke koupi v předprodejní síti Ticketstream.

Termíny turné:

20. 06. Uherský Brod
27. 06. Hořepník
04. 07. Paběnice
05. 07. Dřevohostice - Dřevorockfest
10. 07. Újezd u Přelouče
11. 06. Blatná
15. 06. Vrchlabí
17. 06. Holkov
18. 06. Praha
24. 06. Svitavy
08. 08. Hlinsko
14. 08. Jihlava
21. 08. Sušice
22. 08. Holýšov
28. 08. Protivín
29. 08. Liberec

Text: Milan Papežík, foto: Honza Švanda

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace