Přejít na menu Přejít na obsah

S-klub se v létě nezastaví, na paloučku zahrají Chinaski nebo Monkey Business

31. 5. 2020

Pearl Novinky

S-klub v Olomouci je jedním z mála klubů v republice, které při současných omezeních v konání kulturních akcí přesunuly program kompletně ven. V nejbližší době se tak můžeme těšit na několik známých a ještě známějších jmen české hudební scény.

Zavřít klub na léto? Po letošních omezeních ne. Jede se dál venku!
V situaci, kdy je z nařízení ministerstva zdravotnictví v návaznosti na pandemii koronaviru omezeno pořádání kulturních akcí na 300 osob (s výhledem na 500 od 8. 6. a 1000 od 22. 6.), vymyslel S-klub výborné řešení. Kluby se na léto obvykle zavírají a veškeré kulturní akce se konají venku. S-klub tedy uspořádá koncerty některých známých českých interpretů na paloučku u klubu. Vstupenky jsou stále k dostání v předprodeji na webu klubu. 

Rock, popovější tóny i první zahraniční hosté
Již 20. června se tak můžeme těšit na Monkey Business, 27. června na Mig21, 5. července na kapelu Harlej, 10. července na Vypsanou fixu, 25. července na první zahraniční hosty - slovenské Desmod, 7. srpna na Alkehol, 8. srpna po velkém březnovém úspěchu opět na Kapitána Dema, 15. srpna na další zahraniční hosty Horkýže Slíže, 22. srpna na Rotten Fest a 28. srpna na Chinaski. To je hudebně pestré léto v S-klubu (tedy spíše u S-klubu), kam se vejde rock, funky i popovější či alternativnější tóny. Od září je plánován program S-klubu tak, jak jsme zvyklí - uvnitř.

 

Text: Sylva Kaplanová

Foto: S-klub Olomouc

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace