Přejít na menu Přejít na obsah

Slash a Myles Kennedy v listopadu opět v Praze

28. 8. 2015

Pearl Novinky

Po dvou letech do Prahy opět zavítá legendární kytarista Slash. Bývalý člen neméně legendárních Guns'N'Roses, dnes úspěšný sólový umělec, vystoupí 19. 11. v Malé sportovní hale na Výstavišti. S sebou přiveze samozřejmě svou kapelu The Conspirators, jejímž hlasem je jeden z nejlepších rockových zpěváků současnosti Myles Kennedy. Vstupenky jsou k dostání od 28. 8. v síti Ticketpro.

Při minulé návštěvě Prahy představil Slash se svými "Spiklenci" svou tehdejší desku Apocalyptic Love a poctivou rockovou muzikou rozhodně nešetřil. Aktuální album World On Fire vyšlo sice už loni, ale v rámci turné se Slash naší zemi nějak vyhýbal (nejblíže jsme ho měli na podzim ve Vídni). Nyní tedy bude chtít svou kytarou "nažhavit tenhle svět" i z Prahy. Můžeme očekávat samozřejmě materiál z loňského alba, ale jistě i průřez staršími sólovkami a známé skladby, které proslavili Guns'N'Roses.

Obal aktuální desky World On Fire

Myles Kennedy, jinak frontman Alter Bridge, je právem považován za jednoho z nejlepších rockových vokalistů několika posledních let. Ti dva se seznámili při práci na Slashově první sólové desce (2010), kde hostovala spousta zpěváků (Ozzy Osbourne, Ian Astbury, Kid Rock, Chris Cornell, Fergie...), ale jediný Myles nazpíval již zde rovnou dva tracky, Back From Cali a Starlight. To se stalo základem pro jejich pozdější spolupráci, a to již na úrovni kapely.

Singl World On Fire live v podání Slashe feat. Myles Kennedy&The Conspirators

Jelikož Slash hraje i některé hity Guns'N'Roses (Sweet Child O'MineRocket QueenParadise CityCivil War...), je třeba, aby za mikrofonem stál někdo, kdo se vyrovná mimořádnému hlasovému rozsahu Axla Rose a bude mít také specifickou barvu hlasuMyles Kennedy v této zkoušce obstál se ctí, a co víc, zpívá i ty největší výšky s neuvěřitelnou lehkostí, které dnes již mírně vyčerpaný hlas Axla Rose nedosahuje.

Slash při vystoupení v Praze v roce 2013

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace