Přejít na menu Přejít na obsah

Slovenští Fúzy Múzy zvítězili nad českým Pianem v soutěži Jednou ranou na Sziget


Maďarský Sziget se v Budapešti letos koná 10.-17.8. a vystoupí na něm takové hvězdy jakoRihanna, Muse, Sia, Manu Chao, David Guetta, Die Antwoord, Bastille, Noel Gallagher's High Flying Birds, a další. (Doposud ohlášený program Szigetu po dnech: ZDE)

Súťažné koncerty boli pre nás prínosné a inšpiratívne. Je to pre našu kapelu veľkou skúsenosťou. Tešíme sa z toho, že vystúpime na festivale Sziget. Ďakujeme každému kto nás podporil, príbeh Fúzy Múzy pokračuje.“ Komentuje vítěztví člen kapely Fúzy Múzy Juraj Staviarsky.

Piano (CZ) a Fúzy Múzy (SK), které do finále z více než 260 přihlášených kapel vybrala odborná porota, usilovali o přízeň fanoušků na třech koncertech. Hlasovat mohli návštěvníci koncertů  v Bratislavě v KC Dunaj, v Brně na Flédě a v Praze v Rock Café.  Celkový výsledek hlasování a první gratulaci pronesel pražském klubu Rock Café, beatboxer, zpěvák, skladatel a moderátor En.Dru, který tak zústává zatím jediným zástupcem z ČR v programu toho obřího festivalu. Slovensko, kromě vítězné kapely Fúzy Múzy, reprezentují Queer Jane. V prvním ročníku soutěže Jednou ranou na Sziget, v roce 2015, zvítězila kapela Ghost of You.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace