Přejít na menu Přejít na obsah

Stříbrný finalista z The Voice Jakub Moulis zazáří v seriálu pro mládež


Zpěváka Jakuba Moulise známe především z nejnovější řady soutěže The Voice Česko Slovensko, kde si získal nemalou oblibu u publika složeného především z mladých dívek. I když na pohled působí sladce, jeho srdce je rockové. Teď své působení rozšiřuje také o herectví.

Škola (mého) života v podání Jakuba Moulise a Dominiky Hrazdílkové
Jednadvacetiletý zpěvák se totiž objeví v jedné z hlavních rolí v seriálu Škola mého života v režii Tomáše Magnuska. Jeho pěvecké nadání mu zde bylo velkou výhodou, neboť zároveň také nazpíval pilotní singl s názvem Škola života v duetu se zpěvačkou a herečkou Dominikou Hrazdílkovou. Právě Dominika získala taktéž jednu z hlavních rolí. Ti dva už mají na světě i klip.
"Je to pro mě velká výzva, že jsem si mohl zahrát po boku takových jmen jako Martin Dejdar, Zdeněk Godla nebo Tomáš Magnusek. Seriál je v této době v postprodukci a jeho premiéra by měla být někdy na jaře," těší se mladý zpěvák.

 

Letos si snad vynahradíme koncertování
Hudba zůstává pro Jakuba samozřejmě prioritou, i když v poslední době se jí nemůže věnovat tolik, kolik by chtěl: "Loňský rok byl na koncertování hodně bídný, ale věřím, že si to letos vynahradíme. Pódium, má kapela a především fanoušci mi už moc chybí," vyjádřil Jakub to, co momentálně trápí všechny muzikanty.

Text: Sylva Kaplanová, Milan Papežík
Foto: Archiv Jakuba Moulise

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace